Selçuklu'ya yeni müftü

Antalya İl Müftü Yardımcısı Selim Yazıcı, Selçuklu İlçe Müftülüğünde atandı.
Selçuklu'ya yeni müftü

Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin’in Kastamonu Müftülüğüne atandı. Derin'in yerine Selçuklu Müftülüğüne Antalya İl Müftü Yardımcısı Selim Yazıcı atandı.

Yazıcı'nın göreve başladığı bildirildi.

Selim Yazıcı kimdir?


1977 Sivas- Suşehri ilçesinde doğdu. 1994 yılında Suşehri İmam Hatip Lisesini, 2000 yılında da Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini ve aynı Üniversitede İslam Tarihi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Halen Akdeniz Üniversitesi'nde Mezhepler Tarihi alanında doktora çalışmasına devam etmektedir.

Devlet memurluğuna 1997 yılında Sivas-İmranlı ilçesinde İmam Hatip olarak başladı. 2003 Yılında Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezinden Müftülük - Vaizlik ihtisas kursunu tamamlayıp Sivas-Suşehri'ne Vaiz olarak atandı. 2010-2013 yıllarında Erzurum Karaçoban ve Pasinler ilçe müftülüğü, 2013-2016 Sivas-Gürün İlçe Müftüsü , 2017-2021 Korkuteli İlçe müftüsü olarak görev yaptı. Görev yaptığı bütün ilçelerde başarılı projeler, Kur'an Kursları, Müftülük siteleri ya inşa etti ya da modernizasyonunu gerçekleştirdi. Yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle Vali ve Kaymakamlar tarafından başarı ve üstün başarı belgesi ile taltif edildi. İl Müftü Yardımcısı YAZICI, evli ve dört çocuk babası olup Arapça, orta derece de İngilizce ve Almanca bilmektedir

Etiketler :