Sena Nur Çelik; “Biz Hizmet Partisiyiz”

Sena Nur Çelik; “Biz Hizmet Partisiyiz”

Antalya AK Parti Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Çelik, AK Parti döneminde yapılan çalışmaları anlatarak, “Biz ideoloji değil, hizmet partisiyiz” dedi.

AK Parti’nin Alanya’dan ilk bayan Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. Çelik, “Yaptığımız hizmetleri vatandaşlara anlatmak çok önemli. Bakanımız Lütfi Elvan’da buraya geldiğinde çok güzel ifade etti. ‘Biz bir ideoloji partisi değiliz, biz bir hizmet partisiyiz’ dedi. “Bizim zaten yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Çelik, “Bu nedenle yaptığımız, yapacağımız işleri her alanda vatandaşlarımıza çok net bir şekilde anlatmamız lazım. Bunu yaptığımız zaman vatandaşlarımız bizim verdiğimiz vaatlerin boş olmadığını, verdiğimiz sözü tutan bir iktidar partisi olduğumuzu anlayacaklar. Biz hizmetimize odaklanacağız, bunları insanlara anlatmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kadınlarla ilgili AK Parti’nin yaptığı çok önemli icraatlar olduğunu vurgulayan Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, AK Parti iktidarı öncesinde kadınların siyasete katılım oranı yüzde 4 iken, 2011 yılında bu oranın yüzde 14’e çıktığını, bu seçimlerde bu oranın daha da artacağına inandığını söyledi. AK Parti’nin kadına karşı ayrımcılığa toplumun her alanında son vermek için çalışan bir parti olduğunu söyleyen Çelik, kadınlara yönelik yapılan çalışmaları daha da arttırmak için çaba vereceklerini söyledi.

İlçe teşkilatının ardından Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’i makamında ziyaret etti. Sena Nur Çelik, Belediye Başkanı Adil Çelik ile ilçenin sorunları hakkında konuştu. Belediye başkanının makamında ziyaretinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, burada hastalarla, hasta yakınlarıyla yakından ilgilendi. Hastane ziyaretinin ardından Gazipaşa Semt Pazarı’nda esnaflarla bir araya geldi. Pazar esnafının da sorunlarını yakından dinleyen AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, pazarcılara bol kazançlar diledi.