Şenol Güneş'e doğum günü kutlaması

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta, 64. yaşını kutlayan teknik direktör Şenol Güneş’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
Şenol Güneş'e doğum günü kutlaması

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta, 64. yaşını kutlayan teknik direktör Şenol Güneş’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. 

Ataşehir’deki bir kafede gerçekleşen doğum günü kutlamasında Şenol Güneş kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesti.

Kızı Ayça Güneş'in de katıldığı doğum günü kutlamasından sonra, kulübün resmi televizyonu BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, şunları söyledi: 

"Zaman çok çabuk geçiyor. Dile kolay 64 yıl geçti. Her yılın bir anlamı, değeri var. Bugünün de bana göre bir anlamı var ama sadece benim için değil sizler için de. Bugün zaman ayırdınız, birlikte olduk. Futbol hayatında tatil dönemi olduğu için bu tip yaş günleri kutlama ortamı olmuyordu. Bugün hem çok yakın dostlarım hem de halkın içerisinde kutlamış oldum. Çok da mutluyum. Geçmişe baktığımız zaman unutulmayan günlerimiz var. İyi ve kötü günlerimiz oldu. Bugünü de unutmayacağım. İyi ki geldiniz. Teşekkür ediyorum.”