Serdivan Çocuk Akademisi’ne yoğun ilgi

Serdivan Fikir Sanat Akademisi bünyesinde güz ve bahar dönemi kapsamında sadece çocuklara eğitim veren Serdivan Çocuk Akademisi'nin yeni dönem kayıtları velilerden yoğun ilgi görüyor.
Serdivan Çocuk Akademisi’ne yoğun ilgi

Konu ile ilgili Serdivan Çocuk Akademisi'nden yapılan açıklamada; 2016-2017 Güz Dönemi kayıtları için Akademi'ye gelen velilerin ve öğrencilerin kayıt öncesinde kulüp çalışmaları ve eğitimler hakkında bilgilendirildikleri belirtilirken sonrasında ilgi ve yetenekleri doğrultusunda 12 farklı kulüpten üçüne kayıtlarının yapıldığı ifade edildi. Çocuk Akademisi'ndeki kulüpler ise şu şekilde; İngilizce, Zekâ Oyunları, Bilim-Fikir ve Sanat, Görsel Sanatlar, Musiki, Adab-ı Muaşeret, Geleneksel Sanatlar, Temel Dini Bilgiler, Neşeli Bilim ve Resim. Ayrıca bu dönem yeni eklenen Akıl Küpü ve Karikatür kulübü de büyük talep görüyor.

3 Ekim Pazartesi günü başlayan kayıtların ilk haftasında velilerin çocuk Akademisi'ne yoğun ilgi gösterdiklerini dile getiren yetkililer; çocukların sosyal, zihinsel ve sanatsal duygularının gelişimine katkı sağlayacak, onların sosyalleşmelerine ve erdemli kişiler olmalarına yardımcı olacak kulüplerin yanı sıra; oyun salonu, kütüphanesi, sinema salonu ve daha birçok farklı içerikle hazırlanan Serdivan Çocuk Akademisi için 15 Ekim'e kadar kayıtların devam ettiğini ve tüm öğrencileri Serdivan Çocuk Akademisi'ne beklediklerini ifade ettiler.

Kaynak: