Sergen Yalçın, Konyaspor'a özgüven aşıladı

Konyaspor’un kaptanlarından Selim Ay, Sergen Yalçın ve ekibinin göreve gelmesinin takım adına bir dönüm noktasını olduğunu ve kendisine minnettar olduğunu söyledi
Sergen Yalçın, Konyaspor'a özgüven aşıladı

‘Sezona Süper Kupa ile iyi başladık ama istemediğimiz bir sezon ortası oldu’ sözleriyle değerlendirmesine başlayan Selim Ay, “Hem içeride hem de dışarıda bayağı zorluklarla mücadele ettik. Ama bizim için bu sezonun nasıl başladığı değil nasıl bittiği önemliydi. Çok da iyi bitirdik diyemeyiz. Ama zorlukların karşısında zorluklara rağmen sezonu iyi bir yerde bitirdiğimiz için çok mutluyuz. Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi. Ama hiçbir zaman mücadeleden, inancımızdan ve birlik beraberliğimizden vazgeçmedik” diye konuştu.

'DEĞİŞİMLER SANCILI GEÇİYOR' 
Değişim süreçlerinin her zaman sancılı ve zor dönemler olduğuna da işaret eden Selim Ay, sözlerine şöyle devam etti: “Geçen sene bittikten sonra ve bize ‘Bundan sonra hedef ne?’ diye her soru sorulduğunda biz aslında yaşadığımız durumla ilgili uyarıları önceden vermeye çalıştık. Neden bu uyarıları vermeye çalıştık. Ben kendi açımdan baktığımda önceden görmüşlükten veya tecrübe edilmişlikten dolayı değil bu durum. Her zaman bir değişim ve yenilenme sürecinde iyi de olabilirsiniz, kötü de olabilirsiniz.” 

SERGEN YALÇIN ÖZGÜVEN AŞILADI
Sergen Yalçın ve ekibinin göreve gelmesinin Konyaspor için dönüm noktası olduğuna vurgu yapan Selim Ay, “Çünkü kendisi bu konuda hem başarılı hem de özgüveni yüksek bir hoca. İstediklerini yapmaya başladık. Özgüvenimiz yeniden yerine geldi. 5 maçta gol yemedik. Özgüven olduğu zaman istediğin her şey daha da rahat gerçekleşebiliyor. Bunu da görmüş olduk. Ama ‘Birlikte Başaracağız’ sloganı vardı. Bu gerçekleşmiş oldu. Son haftalarda taraftarlarımız bize inanılmaz destek oldu. Allah’ın izniyle kötü giden bir sezonun sonunu güzel bitirdik. İnşallah Atiker Konyaspor olarak bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız ve yaşamayız” ifadelerini kullandı.