Serkan Erdoğan: 'İşimiz kolay değil!'

TBL’de sahasında TED Kolejliler’i 80-67 yenen Selçuklu Belediyespor’da Koç Serkan Erdoğan maçı değerlendirdi. Erdoğan, ‘Ligde 10. galibiyetimize ulaştık. İşimiz kolay değil, iyi işler yapmaya çalışıyoruz’ dedi
Serkan Erdoğan: 'İşimiz kolay değil!'

Serkan Erdoğan, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Stresli bir maç oynadık oyuncusundan yönetimine kadar. Çünkü ligdeki rakiplerimiz maçlarını kazanıyor. Bizim evimizde hata yapmamamız gerekiyordu. Şu ana kadar sadece Akhisar Belediyespor karşısında hata yaptık. Sahamızda önemli bir galibiyet aldık. Bu takım toplamda 10 galibiyet aldı. Oyuncular ve bizi buraya kadar getiren yönetim bunu hak ediyor. Çok çalışıp, çok emek sarf ediyoruz. İşimiz kolay değil ama bence iyi işler yapmaya çalışıyoruz. En önemli oyuncularımızdan Fran Pilepic sakatlandı. Ama onun boşluğunu Mertcan Solkol doldurdu. Bu tip durumlar genç oyuncular için de şanstır. İnşallah bundan sonra tek bir günlük değil de istikrarlı bir şekilde performansını sürdürür. Eğer benim sahada istediklerimi yaparsa daha iyi oyuncu olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

‘FRAN’IN SAKATLIĞI BİZİ ETKİLEDİ’
TED maçında 19 sayı, 10 ribaund ve 4 asistle yıldızlaşan Mertcan Solkol ise “Fran Pilepic’in sakatlığı sonrası bizlere şans geldi. Fran’ın sakatlığı bizi tabii ki etkiledi, sonuçta yabancılar TBL’de önemli bir yere sahip. 2 yabancımız var. Ama bunu biz dezavantaja değil de avantaja çevirdik. Daha çok kenetlendik. Herkes daha çok savunma yaptı, daha çok istedi maçı. Böylelikle kritik bir maçtan galibiyetle ayrıldık. Maçın başında aslında mesajı vermiştik. Biz maçı son çeyrekte değil, aslında ilk yarıdaki enerjimizle kazanmıştık. Play-off mücadelesi veriyoruz. Umarım ilk yarıda kalan 3 maçı kazanırız. Rakiplerimiz maçlarını kazanıyor ve biz de hata yapmamalıyız. Ben sezona kötü başladım, daha iyi başlamam gerekiyordu. Kendimden beklenti bu değil. Bu maçla beraber üzerimdeki ölü toprağını da attım. Takıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Bundan sonra da iyi performansımı sürdürmek istiyorum” ifadelerini kullandı.