Serkan Kırıntılı: Hak ederek puan aldık

Konyaspor'un tecrübeli kalecisi Serkan Kırıntılı, kendi evinde 2 sezondur yenilmeyen ve güçlü sonuçlar alan Galatasaray karşısında iyi oynadıklarını ve son dakikada alınan 1 puanı hak ettiklerini söyledi.
Serkan Kırıntılı: Hak ederek puan aldık

1-1 sona eren Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı, “Öncelikle kendi evinde 2 senedir yenilmeyen ve çok güçlü bir yapıya sahip takıma karşı zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakipleri kazanıyor ve geçen hafta kendileri de sezona mağlubiyetle başladı. Biz öncelikle kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. İkinci yarı özellikle çok geriye çekildik ve hocamızın bize söylediklerini tam anlamıyla sahaya yansıtamadık. Pozisyonlar verdik. Neticesinde golü de yedik. Ama son dakikalarda gelen golle bana göre en azından hak ettiğimiz puanı aldık diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

1 PUAN MUTLU ETTİ

Son dakikada gelen 1 puanın kendilerini mutlu ettiğini aktaran Serkan Kırıntılı, "İstemeden Galatasaray bizi kendi sahamıza yasladı. Özellikle ikinci devre. İlk yarı maça iyi başladığımızı düşünüyorum. İkinci yarıya iyi başlayamadığımız için baskı altında oyunu geride kabul ettik ve golü de yedik. Ardından gelen kırmızı kart ile 10 kişi kalan rakibe karşı top daha çok bizde kaldı. Ardından golü bulduk. Buradan 1 puan aldığımız için mutluyuz” şeklinde görüş belirtti.

'KONYASPOR'DA MUTLUYUM'

Konyaspor ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattığını da sözlerine ekleyen tecrübeli kaleci Serkan Kırıntılı, “Şu an prensip anlaşmasına vardık. İnşallah en kısa sürede de resmi imzaları atacağız. Sözleşme 2 yıllık değil 1 yıllık olacak. Daha önce de söylemiştim. Konyaspor’da olmaktan son derece mutluyum” ifadelerini kullandı.