Servis minibüsü duvara çarptı, kaza anı kamerada

İstanbul Bayrampaşa'da seyir halindeki servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sağmalcılar tramvay durağı girişindeki duvara çarptı. Kazada yaralanan servis minibüsünün şoförü hastaneye kaldırılırken, kaza anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
Servis minibüsü duvara çarptı, kaza anı kamerada

Kaza, saat 01.30 sıralarında Eski Edirne Asfaltı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Deniz İlman'ın kullandığı 34 LMY 003 plakalı servis minibüsü, henüz bilinmeyen nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Sağmalcılar tramvay durağı girişindeki duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüsün şoförü Deniz İlman yaralandı. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken, diğer yandan durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Deniz İlman'a ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri yolda önlem alırken, itfaiye ekipleri de minibüste bir süre inceleme yaptı. Kazaya karışan minibüs çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Servis minibüsünün duvara çarpma anı ise güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Görüntüler de servis minibüsünün kontrolden çıkarak duvara çarpma anı yer aldı.

Servis minibüsü duvara çarptı, kaza anı kamerada

Etiketler :