Ses sistemiyle düğünlerin 'aranan aracı' oldu

Muğla'da, araç modifiyesi üzerine iş yeri bulunan iki arkadaşın, içine 55 bin liralık ses sitemi yerleştirdikleri 28 bin lira değerindeki araçları, düğün, asker eğlencesi ve fuarlardan büyük ilgi görüyor.
Ses sistemiyle düğünlerin 'aranan aracı' oldu

Muğla'da, araç modifiyesi üzerine iş yeri bulunan iki arkadaş Umut Volkan ve Serdar Demir'in, içine 55 bin liralık ses sitemi yerleştirdikleri 28 bin lira değerindeki hafif ticari araçları, düğün, asker eğlencesi ve fuarlardan büyük ilgigörüyor.

Kütahya'da modifiye otomobil sahiplerine yönelik düzenlenen etkinliğe katılan Volkan ve arkadaşı Demir'in hafif ticari araçlarının bagaj kısmı ve kapı içlerine yerleştirilmiş 20 hoparlörden oluşan ses sistemi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Volkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aracın piyasa değerinin yaklaşık 28 bin lira olduğunu ancak üzerindeki ses sistemini 55 bin liraya mal ettiklerini dile getirerek, "Aracımız vatandaşlardan çok ilgi alıyor. Aracın ses sistemi açıldığında düğün yeri ya da konser alanıyla aynı ses düzeyini veriyor. Bundan dolayı düğün, sünnet ve asker eğlencelerinden davet alıyoruz. Biz de gelen davetlere icabet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bu araç sayesinde misafirim ve arkadaşlarımın sayısı artıyor"

İnsanlara kulağı tırmalamayan temiz müzik dinletmek için bu yola çıktıklarını belirten Volkan, "Bu sistem, eğlence yapacağınız zaman keyifli bir ortam sağlıyor. Biz bu işe gönül verdik ve aracı hazırladık. Bu araç sayesinde misafirim ve arkadaşlarımın sayısı da artıyor. Temiz müzik dinlemek isteyenler kapımızı çalıyor." diye konuştu.

Demir ise aracın vatandaşlar tarafından ilgi gördüğünü ancak şikayet aldıkları için ses sistemini sokak aralarında açmadıklarını anlattı.