Sessiz gecede puan avı!

Atiker Konyaspor, Süper Lig'de bu akşam Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak. Yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarının cezası nedeniyle müsabakayı statta takip edemeyecek
Sessiz gecede puan avı!

Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç kampına girdi.  Mustafa Reşit Akçay ve talebeleri, başkent ekibini yenerek 3 puanı hanesine yazdırmaya çalışacak. Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmadaki saha olayları nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası alan yeşil-beyazlı ekip, maça taraftar desteğinden yoksun çıkacak.

SÜPER LİG’DE 31. RANDEVU
Atiker Konyaspor, Gençlebirliği ile Süper Lig tarihinde 31. maça çıkacak.  Atiker Konyaspor, 2017-2018 İlhan Cavcav sezonunun 2.haftasında konuk edeceği Gençlerbirliği ile bugüne kadar Süper Lig’de oynadığı 30 maçta 8 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 10 beraberlik aldı. Geçen sezon Konya’da oynanan maç 1-1 sona ererken, başkentteki karşılaşmada 2-0'lık skorla gülen taraf Gençlerbirliği olmuştu.

ARDA KARDEŞLER İLE 5. MAÇ
Anadolu Kartalı, Arda Kardeşler'in daha önce yönettiği 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Söz konusu bu maçlarda Kardeşler Konyasporlu oyunculara 5 sarı kart gösterdi. Konyaspor, genç hakemin geçen sezon yönettiği maçlarda kupada sahasında Ümraniye ve ligde Kasımpaşa'yı 2-1 ve Karabük’ü 3-0 mağlup etti. Ekibimiz, Kardeşler yönetiminde sahasında Başakşehir'e 3-0 ise mağlup olmuştu.

 

Stat
Konya Büyükşehir

Saat
21.45

Yayın
Beın Sports

Hakem
Arda Kardeşler