Sessiz son

Konyaspor, ikinci etap kamp hazırlıklarını tamamladığı Hollanda’da oynadığı 4.ve son hazırlık maçında Go Ahead Eagles ile Deventer şehrinde karşı karşıya geldi.
Sessiz son

Konyaspor, ikinci etap kamp hazırlıklarını tamamladığı Hollanda’da oynadığı 4.ve son hazırlık maçında Go Ahead Eagles ile Deventer şehrinde karşı karşıya geldi. Konyaspor karşılaşmaya, Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Petar Filipovic, Alper Uludağ, Marko Jevtovic, Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Ali Yaşar, Mücahit Can Akçay, Deni Miosevic onbiriyle başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda 20.dakikada Ömer Ali Şahiner yerini Amir Hadziahmetovic’e bıraktı ve ilk 45 dakika golsüz sona erdi. İkinci yarıya Ali Yaşar (Erdon Daci), Alper Uludağ (Ferhat Öztorun) değişiklikleir ile başlayan Konyaspor’da Marko Jevtovic’in 46.dakikada uzaktan sert ve düzgün vuruşu üst direğe çarparak az farkla auta gitti.

ERDON DACİ OFSAYTA TAKILDI

Konyaspor’un 49.dakikada Erdon Daci ile bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. 58.dakikada rakip takımın geliştirdiği atakta kaleci Serkan Kırıntılı üst üste üç kurtarış yaparak gole izin vermezken, Konyaspor 60.dakikada Deni Milosevic, 61.dakikada Amir Hadziahmetovic ile gole yaklaştı ancak sonuç alamadı. 64.dakikada gelişen atakta Deni Milosevic’in ceza sahası dışından sert şutunda kaleci topu güçlükle çeldi. Ataklarını sıklaştıran Konyaspor’da 71.dakikada yine Deni Milosevic’in şutunda kaleci Verhulst bir kez daha gole izin vermedi. Konyaspor’da 74.dakikada Ali Turan yerini Selim Ay’a, Jens Jonsson ise Ali Çamdalı’na bıraktı. 82.dakikada Amir Hadziahmetovic sakatlanarak çıkarken yerine Ali Karakaya girdi. Aynı dakikada Ferhat’ın kullandığı kornerde Ali Çamdalı’nın arka direğe kafayla gönderdiği topu boş durumdaki Mücahit Can Akçay kötü bir vuruşla auta yolladı. Kalan dakikalarda skor değişmedi ve mücadele golsüz sona erdi. Karşılaşmanın sonunda Konyaspor, Go Ahead Eagles Kulübü Başkanı Edwin Lugt ve Deventer Konsolosluğu Bölge Uzmanı Hasan Şenok ile hatıra fotoğrafı çektirdi.