Seydişehir belediyesi'nden iftar yemeği

Seydişehir Belediyesi tarafından Çatmakaya Mahallesi'nde ikamet eden mahalle sakinlerine iftar yemeği programı düzenlendi.
Seydişehir belediyesi'nden iftar yemeği

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Çatmakaya mahallesi meydanında verilen iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile buluştu. Katılımın yoğun olduğu programa  Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve  mahalleliler katıldı.

Çatmakaya mahallesinde Seydişehir Belediyesi tarafından kurulan şişme oyun gurupları, animasyon gösterileri Çatmakayalı çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

Ramazan ayının birlik, beraberlik  ve kardeşlik duygularını güçlendiren bir ay olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"şehir merkezinde ne yapıyorsak , kırsal mahallelerimizde de aynısı olsun düsturuyla hareket etmeye başladık. Ramazan ayında şehir merkezinde nasıl çocuklarımız eğleniyorsa dış mahallelerde o çocuklarımızda aynı duyguları yaşasın istedik.Birlikte iftar yapacağız. inşallah. Ramazan ayı rahmet, bereket, huzur, mutluluk ayı. Bu huzuru ,  mutluluğu beraberce yaşayabilmek , her şeyin üstünde. Bu duyguları beraberce yaşayalım diye bu programları başlattık. "dedi.

İslam coğrafyası üzerinde sıkıntılar yaşandığını kaydeden Başkan Tutal;  Kudüs'te 65 Filistinli kardeşimiz  şehit ediliyor. 3 Bin kardeşimiz yaralı . Mübarek aylarda biz bu  tür hadiseleri hemen hemen her yıl yaşıyoruz. İnşallah bu yıl son olur. İslam Coğrafyasında bu güzel günlerin hürmetine inşaallah  akan gözyaşı ve kan diner.Bizler ne kadar şükretsek azdır. Dünyanın en güzel coğrafyasında mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. 40 yıldır terör ortamı oluşturmaya çalıştılar Allah'ın izni ile Türküyle, Kürdüyle bir araya gelmek suretiyle teröre dur dedik,bitirme noktasına getirdik, bitireceğiz. Irak'ta,  Suriye'de yaşananların  hedefinin Türkiye olduğunu hepimiz biliyoruz.Türkiye İslam coğrafyasının geçmişte olduğu gibi bu günde liderliğini yapıyor. Bundan dolayı yaşanan  hadiselerin Türkiye'yi karıştırmaya yönelik çalışmalar olduğunu herkes biliyor. Biz Cumhurbaşkanımızla , Reisimizle  bu oyunu 16 yıldır bozduk. Bundan sonrada bozmaya devam edeceğiz. Önümüzde bir seçim var. Euro, Dolar vs. piyasalar allak  bullak edilmeye çalışılıyor. Bu kadar oyuna  rağmen ülkemiz güçlü. Seçimleri sabote etmek için, seçim üzerinde oyunlar oynamak için Amerika'nın Siyonizm'in, İsrail'in, Yahudi iş adamlarının ülkemiz üzerindeki oynamış oldukları oyunlar var. Bu oyunu biz 24 Haziran'daki seçimlerde bozacağız ve yolumuza hep beraber yürümeye devam edeceğiz.   

Ben bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayınızı tebrik ediyorum.  

Çatmakaya Mahallesinde açılan iftarın ardından  Başkan Tutal mahalle sakinleri ile birlikte sohbet ederken Seydişehir Belediyesi  tarafından mahalle sakinlerine çeşitli ikramlarda bulunuldu , çocuklar kurulan şişme oyun guruplarında dilediğince eğlendi.

img_4599.jpg

img_4538.jpg

img_4502.jpg