“Seydişehir, Konya’nın Abant’ı olacak”

Konya’da 34. Genel İdare Kurulu toplantısını yapan Genç MÜSİAD üyeleri, toplantı sonunda soluğu Seydişehir’de aldı…
“Seydişehir, Konya’nın Abant’ı olacak”

Konya’da 34. Genel İdare Kurulu toplantısını yapan Genç MÜSİAD üyeleri, toplantı sonunda soluğu Konya'nın Seydişehir ilçesinde aldı. Genç iş adamları Başkan Mehmet Tutal ile bir araya gelerek ilçede son dönemlerde ardı ardına hayata geçirilen önemli projelerle ilgili bilgi aldılar…

Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fetdahoğlu, Konya Şube Başkanı Emre Babayiğit ve Seydişehir’e ziyarette bulunan 150 kişilik heyet ilçenin tarihi ve kültürel yerlerini gezdi. Ev sahipliğini Seydişehir MÜSİAD Şube Başkanı Yasin Camcı yaptı. Genç iş adamları ile Kuğulu Mesire alanında bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise son dönemlerde hayata geçirilen projeleri anlattı

Kuğulu Vadisi Projesi'nin sadece Seydişehir’in projesi olmadığını aynı zamanda Konya’nın da projesi olduğunu belirten Başkan Tutal, “DSİ, belediye ve KOP İdaresi ile çalışıyoruz. Bu proje Seydişehir projesi değil. Konya’nın projesi. Yani Konya’ya hitap edecek olan Konya’nın yüzünü ağartacak bir proje. Bu projemiz Seydişehir’i aşıyor, aşması da gerekir…  Biz burayı göletleri ve su sporları yapılan alanları ile Konya’nın Abant’ı yapmak istiyoruz” dedi.

Genç MÜSİAD üyelerinin dua ve desteklerini beklediklerini kaydeden Başkan Tutal konuşmasını şöyle sürdürdü. “Karayollarının resmi rakamları ile verilen bilgiye göre buradan günlük ortalama 4 bin 800 araç geçiyor. Kayseri, Ankara bölgesi komple buradan geçiyor. Bunu değerlendirdiğimiz zaman Konya’ya da ekonomik olarak girdisi olacak bir proje bu” şeklinde konuştu.

36 MÜSİAD şube başkanını Konya ve Seydişehir’de ağırladıklarını kaydeden Konya MÜSİAD Şube Başkanı Emre Baba Yiğit Başkan Tutal’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Seydişehir’in tarihi ve kültürel yerlerini gezerek Seydişehir’de yapılacak olan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi alan Genç MÜSİAD üyelerine Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından hediye takdim ederek, Seydişehir'in tanıtımı ile ilgili dokümanlar verdi.