Seydişehir’de asfaltlama çalışmaları

Konya’nın Seydişehir ilçe Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ilçenin önemli caddelerinden olan Necati Kalaycıoğlu Caddesi’nin asfaltlama çalışmaları başladı.
Seydişehir’de asfaltlama çalışmaları

Bozkır yolu olarak da bilinen Necati Kalaycıoğlu Caddesi'nin asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yolun yapılmasıyla birlikte vatandaşların sorunlarının kalmayacağını kaydetti. Uzun yıllardır altyapı sorunu yaşanan Necati Kalaycıoğlu Caddesi’nde çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini belirten Başkan Tutal, “Bozkır yolu olarak da bildiğimiz caddede altyapı sıkıntısı da vardı. Geçtiğimiz yıl altyapı çalışmalarını tamamladık. Gerek kanalizasyon, gerekse su hatlarının yenilemesi noktasında birkaç aydır abone bağlantıları devam ediyordu. Sıkıntılı bir süreçti" dedi.
Seydişehir’de Necati Kalaycıoğlu Caddesi konusunda ciddi anlamda eleştiriler aldıklarını ifade eden Başkan Tutal, “Seydişehir’in en fazla işlek yollarından birincisi Konya girişi bir diğeri ise, Bozkır girişi olan Necati Kalaycıoğlu caddemizde çalışmalarımızı başlattık. Hızlı bir şekilde caddenin üst yapısını tamamlayarak, burada vatandaşlarımızı rahatlatmış olacağız. Büyükşehir Belediyemizle beraber ortaklaşa başlattığımız yol çalışmasını Allah’ın izniyle, en kısa zamanda tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve yetkililerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.