Seydişehirde başkanlık coşkusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim başarısı Seydişehir'de büyük bir coşkuyla kutlandı.
Seydişehirde başkanlık coşkusu

Seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla birlikte vatandaşlar AK Parti Seydişehir  İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ne akın etti.

Atatürk Caddesi’ndeki AK Parti İlçe Teşkilatı önünde biraraya gelen AK Partili vatandaşlar, el ele, kol kola girerek Mehteran eşliğinde Cumhur ittifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elde ettiği seçim başarısını 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kutladı.

Genç, yaşlı, çocuk her kesimden vatandaşın katıldığı kutlamalarda renkli görüntüler yaşandı. Seydişehir’in caddelerinde uzun araç konvoyları oluşturuldu.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında başlayan Havai fişek gösterilerinin de gerçekleştirildiği kutlamalarda, konvoya katılanlar kornalar çalarak saatlerce süren sevinç gösterilerinde bulundu.

BAŞKAN TUTAL: “BU ZAFERİ MİLLİ VE YERLİ OLANLAR KAZANDI"

Kutlamalara katılan  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, alanda toplanan coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Seydişehirli seçmenlere teşekkür etti.

Başkan Tutal; zorlu bir süreçten geçtik, bu süreci hep birlikte başardık.Bu zaferin kahramanı milli ve yerli olanlar.Bu zaferi memleketi imar edeceğiz diyenler kazandı, yıkacağız diyenler kaybetti. Bu zaferi kılığı,kıyafeti,inancı ile özgürce yaşayanlar kazandı, hezimeti ise bu kadına haddini bildirin diyenler yaşadı. Reisimiz milletinin yanında oldu.Bu zaferi başını koltuğunun altına alarak havaalanına ölümü göze alarak milletine inen lider kazandı. Ne kadar şükretsek azdır. 16 yıldır bizi Allah başarıya ulaştırdı. Daha çok çalışacak, daha çok mütevazi olacağız. Yerelde bizler bu şehri, bu ülkeyi imar ediyoruz. Genelde hükümetimiz dünyanın en büyük projelerini yapıyor . Bundan sonrada daha fazla  çalışacak, daha fazla yapacağız. Sizlerin verdiği desteğe daha çok layık olacağız. Durmak yok, yola devam , durmak yok , çalışmaya devam.Bu zaferin milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu zaferin kaydedenleri CHP'liler ve İYİ Partililer olmamıştır, bu zaferin kaybedeni yukarıdakiler olmuştur. Pensilvanya'ya alet olanlardır"dedi

KONURER;"GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN"

AK Parti Seydişehir  İlçe Başkanı Mustafa Konurer,; bundan sonraki süreçte amacımız Türkiye'yi daha ileri hedeflere ulaştırmak, amacımız Seydişehir'i yeni projelerle kavuşturmak. Amacımız bu güzel ülkemizi birlik ve beraberlik içerisinde ileriye , kimsenin mahcup olmadığı , kimsenin kimseye muhtaç olmadığı bağımsız bir hale getireceğiz. Değerli Seydişehirliler günümüz kutlu olsun inşallah" şeklinde konuştu.

BAKAN YARDIMCISI HARUN TÜFEKCİ;ALLAHIN İZNİ İLE AK PARTİ VAR, RECEP TAYYİP ERDOĞAN VAR"

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ; bu gün o kadar mutluyuz ki, cenabı Allah'a şükrediyoruz. Üst üste beşinci dönem iktidar olan bir siyasi hareket Türkiye 'ye damga vurdu, Dünya'ya damga vurdu. Cumhurbaşkanımızla durmak yok, yola devam diyoruz. Allah'ın izniyle bizler bu milletin hizmetkarıyız. Bu davanın sandık müşahidi olmak da bir şeref, ilçe başkanı olmak da, gençlik kolları başkanı olmak da, belediye başkanı olmak da hiç fark etmez. Biz bu gün buradayız, yarın torunlarımıza , çocuklarımıza çok güzel bir miras bırakacağız. Allah sizlerden razı olsun" şeklinde konuştu.

SÖĞÜT; CUMHUR İTTİFAKINDA HEPİMİZ EMEK SARFETTİK, TEŞEKKÜR EDİYORUM"

MHP Seydişehir İlçe Başkanı Abdullah Söğüt;  Gönülleri vatanın bütünlüğü, devletin bölünmez bütünlüğü için atan aziz dava kardeşlerim, cumhur ittifakında hepimiz birlikte emek sarf ettik.Davamızı da başardık. Bundan sonra yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önce devletim,sonra milletim  sonra partim, sonra ben diyen genel başkanım bu birlikte, bu beraberlikte , bu başarıda çok büyük katkıları var. Bu başarımız vatana millete, Seydişehir'e hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından AK Partililer ve MHP’liler hep birlikte el ele vererek toplanan kalabalığı selamladı.

Kutlamalar, geceyi aydınlatan havai fişek gösterileri eşliğinde 15 Temmuz Milli İrade meydanında ilerleyen saatlere kadar devam etti.

img_9739.jpg

img_9680.jpg

img_9664.jpg

img_9567.jpg