Seydişehir'de ramazan etkinlikleri

Seydişehir ilçesindeki etkinlikler belediye meydanında başlayacak
Seydişehir'de ramazan etkinlikleri

Konya'nın Seydişehir ilçesindeki Ramazan etkinliklerinin belediye meydanında Başkan Mehmet Tutal’ın açılış konuşmasıyla başlayacağı bildirildi.

Etkinlikler, Hacivat- Karagöz ve semazen gösterileri ile Türk Sanat Müziği, ilahi sanatçıları, çocuklara yönelik tiyatrolar, sohbetler, hediye çekilişleri, geçmişten bugüne mirasımız olan çeşitli tiplemeler, yer alacağı ramazan ayı etkinlikleri bu yıl da yine oldukça neşeli geçeceği belirtildi.

Blediye Başkanı Mehmet Tutal, geçmiş kültürümüzü gelecek nesillere aktarmak adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri ile yine bir araya gelecek olmanın mutluluğu içerisinde olacaklarını kaydetti.

Tutal, "Vatandaşlarımızca oldukça ilgi ile izlenen özel programlar ve çocuklarımız için geçmişten bugüne taşınan birçok argümanın yer aldığı ramazan ayı etkinliklerimiz bu yılda oldukça coşkulu geçeceği kanaatindeyim. Bu vesile ile ramazan ayının ilk gecesi olan 11 Haziran akşamı yapacağımız açılış törenine herkesi davet ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum." ifadelerini kullandı.