Seydişehir’de ramazan etkinlikleri ilahi konserleri ile devam ediyor

Seydişehir Belediyesi Ramazan akşamlarında her cuma ve cumartesi ilahi konserlerine devam ediyor.
Seydişehir’de ramazan etkinlikleri ilahi konserleri ile devam ediyor

Bu hafta Seydişehir’in bağrında yetişen birbirinden yetenekli sanatçıları ile Musiki Cemiyeti ilahi Konseri ve sevilen İlahi Sanatçısı Mustafa Topal, Seydişehir Belediyesi önünde ilçe halkıyla bir araya geldi.

İftardan sonra başlayan programlarda binlerce Seydişehirli Belediye nünde gerçekleştirilen programda çocuklar için düzenlenen çeşitli yarışmalar ve etkinliklerde hoş vakitler geçirirken, birbirinden güzel ilahiler seslendiren sanatçılar ise teravih namazının ardından vatandaşlarla buluşuyor.

Programda Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayının maneviyatı ile çok değerli bir ay olduğunu dile getirerek şu ifadelere yer verdi.  “Mübarek bir aydayız. Biz bu sene hafta sonları programı tertipledik. Arzu ettik ki hem hafta içi dinlenme olsun, hem de vatandaşlarımız biraz daha nefisleri ve Allah la baş başa kalsınlar. Hafta sonları da bu tür programlarla manevi alanları dopingleyelim. Bu manevi atmosferi Ramazan Ayını daha çok teneffüs edelim düşüncesiyle de etkinliklerimize devam edeceğiz.” Dedi Başkan Tutal, Seydişehir’in fiziksel yapısıyla, kültürel faaliyetleriyle gözde bir ilçe olduğunu ifade ederek, ilahi konserleri ile de Seydişehirlileri buluşturmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Seydişehir Belediyesi ramazan etkinlikleri programında çeşitli yarışmalar düzenlerken vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.