Seydişehir'e termal doğal yaşam tatil köyü yatırımı başlıyor...

 Seydişehir'in yıllardır beklenen ve Belediyemizden sonra özel işletme olarak ilk Termal Yatırım Tesisileri başlıyor.
Seydişehir'e termal doğal yaşam tatil köyü yatırımı başlıyor...

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın yapmış olduğu girişimler ve çalışmalar sonucu Termal Oteller için düğmeye basıldı.

Bahçelievler Mahallesi çıkışında bulunan Termal Turizm Tesis Alanında Anadolu Kültürünün ön plana çıkartılacağı Rayf Termal Doğal Yaşam Tatil Köyü 24 ay içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.

Seydişehir Belediyesine ait olan Turizm Tesis Bölgesinde ihale edilen 12 Bin metrekarelik alanın, Rayf Tek. İnş. Mak. San ve Tic. Ltd. Şirketinde kaldığını kaydeden Başkan Mehmet Tutal; Anadolu Kültürünü yansıtan 50 adet Apart Köy Evi yapılacak ve içerisinde termal  havuzları olacak. Günü birlik ve kiralama yöntemiyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi.

Taş yapı ve yöresel köy evleri şeklinde yapılacak olan apartların maliyeti hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Termal Köy evlerini yapacak olan firmamız, 3 ay içerisinde AVAN projesini sunacak olup 6 ay içerisinde inşaat ruhsatını alarak 24 ay içerisinde apartları tamamlayacak. Ayrıca yönetmelikte belirlenen taban alanı hakkında en az % 80 kullanılması ve hazırlanacak taslak vaziyet planı Belediyemize sunulacak. Yaklaşık maliyeti 4 Milyon lira olan apart termal otelimize 40 kişi istihdam edilecek ve Seydişehir’e ekonomik katkı sağlayacaktır. Ben termal apart otelimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum “dedi.

seydisehire-termal--dogal-yasam-tatil-koyu-yatirimi-basliyor..-(3).jpg