Seyit İçgül, Konyaspor’a dönmek istiyor

Atiker Konyaspor’un eski idari menajerlerinden Seyit İçgül, görev verilmesi durumunda yeniden Konyaspor’da çalışabileceğini söyledi
Seyit İçgül, Konyaspor’a dönmek istiyor

yeni-haber-video-001.jpg

Karabükspor’daki görevinden ayrıldıktan sonra bir süredir boşta kalan idari menajer Seyit İçgül, memleketi Kayseri’de ikamet ediyor. Atiker Konyaspor’un 2-1 yenildiği Kayserispor maçından sonra da soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolcularla hasret gideren Seyit İçgül, Konya’ya dönmeye sıcak bakıyor.

'NASİP-KISMET BU İŞLER'
İçgül, ‘Konyaspor’da çok güzel günlerimiz oldu. Çok zor dönemlerde çalıştık. Konyaspor, şuanda çok iyi yerlerde. Nasip-kısmet bu işler. Önemli olan gönüllerin bir olması… Bundan sonraki süreçte de Atiker Konyaspor’a başarılar diliyorum. Konya’daki herkese de selamlar diliyorum’ diyerek dönüşe yeşil ışık yaktı. 

İÇGÜL'ÜN KARNESİ
Atiker Konyaspor, Seyit İçgül döneminde PTT 1.Lig şampiyonluğu elde etmiş, Torje, Djalma, Hleb ve Gekas gibi önemli isimlere imza attırmıştı. Bugünkü Konyaspor’un iskelet kadrosunu da oluşturan İçgül; Marica, Thorvaldsson, Vid Belec ve Da Silva Ramos gibi kötü transferlerle de tepki çekmişti.
Veli Özkan / Yeni Haber 
 

Aykut Kocaman'la görüştü, Seyit İçgül Konyaspor'a dönmek istiyor

Aykut Kocaman'la görüştü, Seyit İçgül Konyaspor'a dönmek istiyor