'Sezonu hedeflediğimiz noktada bitireceğiz'

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı, her takımın dönem dönem kötü haftaları olabileceğini belirterek, "Sezonu hedeflediğimiz noktada bitireceğiz, hiç kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.
'Sezonu hedeflediğimiz noktada bitireceğiz'

Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, her takımın kötü haftalar geçirebileceğini söyledi.

Ravcı, sarı-siyahlı takımın Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, kötü bir hafta geçirdiklerini ifade etti.

Son haftalarda acil puanlara ihtiyaçlarının olduğunu bunu da Göztepe maçında gerçekleştirmek istediklerini ancak İzmir ekibine yenildiklerini hatırlatan Ravcı, "Toparlayacağız, ümitsizliğe düşmeye gerek yok. Her takımın dönem dönem kötü haftaları oluyor. Bunu daha önceki senelerde de yaşadık. Sezonu hedeflediğimiz noktada bitireceğiz, hiç kimsenin kuşkusu olmasın." değerlendirmesinde bulundu.

Ravcı, son haftalarda talihsizlikler, şanssızlıklar yaşadıklarını belirterek, hakem hataları konusunda sitemlerini dile getirdiklerini, bunun son bulmasını istediklerini kaydetti.

"Adem Büyük'ün tedavisi sürüyor"

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur rövanş maçında 13 Aralık Çarşamba günü sahalarında Osmanlıspor ile karşılaşacaklarını aktaran Ali Ravcı, şöyle devam etti:

"Eksiklerimiz var. Adem Büyük'ün tedavisi sürüyor, Galatasaray maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Batuhan Altıntaş'ın da tedavisi devam ediyor. Onun dışında küçük sakatlığı olanlar var ama onların oynamamasını gerektirecek bir durum yok."

"Galatasaray, yenilmeyecek bir takım değil"

Ravcı, Süper Lig'in 16. haftasında hafta sonu yine sahalarında karşılaşacakları Galatasaray maçına ilişkin ise "Galatasaray maçının bizim için diğer maçlardan bir farkı yok. Galatasaray şu anda lider, bu ligin iyi ekiplerinden biri ama yenilmeyecek bir takım değil. Galatasaray maçında hedefimiz galibiyet ancak ondan önce kupada Osmanlıspor maçını geçmek istiyoruz. Ligin son maçında ise Kayserispor'a konuk olacağız. Onlar da iyi bir ekip ama yenilmeyecek bir takım değil. Her şey olabilir." diye konuştu.