Shakhtar Donetsk-Atiker Konyaspor maçından notlar

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman, ligde son oynanan Gaziantepspor maçının 11'ine göre kadroda 5 değişiklik yaptı
Shakhtar Donetsk-Atiker Konyaspor maçından notlar

UEFA Avrupa Ligi H Grubu beşinci maçında deplasmanda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşılaşan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, son oynanan Gaziantepspor maçının ilk 11'ine göre kadroda 5 oyuncu değişikliğine gitti. 

Ligdeki Gaziantepspor maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Ali Turan, Douglas, Rangelov ve Bajic'i Shakhtar Donetsk karşısında yedek soyunduran deneyimli çalıştırıcı, bu oyuncuların yerine Selim Ay, Mbamba, Hadziahmetovic ve Hora'yı ilk 11'de sahaya sürdü. 

Braga maçında kırmızı kart gören Skubic'in yerine ise Mehmet Uslu kadroya dahil edildi.

Sakatlıkları bulunan Jonsson ve Vukovic, maç kadrosunda yer almadı.

Atiker Konyasporlu taraftarlar maça büyük ilgi gösterirken yaklaşık 500 taraftar tribünden takıma destek verdi. 

- Fonseca'dan 8 değişiklik 

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Paulo Fonseca ise liglerinde Karpaty Lviv'i 2-1 yendikleri maçın kadrosundan 8 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Fonseca, Karpaty Lviv maçında ilk 11'de yer alan Pyatov, Kucher, Rakitsky, Ismaily, Fred, Stapenenko, Marlos ve Ferreyra'nın yerine Shevchenko, Ordets, Kryvtsov, Matviyenko, Malyshev, Taison, Dentinho ve Boryachuk'u kadroya dahil etti.