Siirt Vali Yardımcıları Taşkın ve Kuş demokrasi nöbetinde

Siirt'te 15 Temmuz darbe girişimine yönelik başlatılan "demokrasi nöbeti" 16'ncı gününde de devam etti.
Siirt Vali Yardımcıları Taşkın ve Kuş demokrasi nöbetinde

Siirt'te 15 Temmuz darbe girişimine yönelik başlatılan "demokrasi nöbeti" 16'ncı gününde de devam etti. Siirt Vali Yardımcıları Ceyhun Dilşad Taşkın ve Bünyamin Kuş, eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

Valilik önündeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yatsı namazının kılınması, Kur'an-ı Kerim okunup vaaz verilmesiyle başlayan program, çeşitli grupların ilahi dinletisiyle devam etti. Meydanda toplanan kalabalık, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı aleyhine slogan atarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan için de "bu millet seninle" yazılı afişler açtı. Her kesimden yoğun katılımın yaşandığı demokrasi nöbetine eşleri ve çocuklarıyla birlikte katılan Siirt Vali Yardımcıları Ceyhun Dilşad Taşkın ve Bünyamin Kuş, programı sonuna kadar izledi. Vali Yardımcıları Taşkın ve Kuş, vatana ve milli iradeye sahip çıkmak için 15 Temmuz'dan bu yana meydandan ayrılmayan vatandaşlar gibi "demokrasi nöbetin'e katılım sağladı.

Ayrıca Kızılay Derneği Siirt Şubesi meydanda toplanan vatandaşların su ihtiyacını karşılarken, bir esnaf da ücretsiz çiğ köfte servisinde bulundu.

Siirt Vali Yardımcıları Taşkın ve Kuş demokrasi nöbetinde

Kaynak: