Veli Özkan

Veli Özkan

Şimdi kenetlenme zamanı!

Şimdi kenetlenme zamanı!

Konyaspor basketbol takımının acı bir şekilde kapanmasının ardından öksüz bırakılan basketbol severlere Selçuklu Belediyesi'nin ışık olmasına bir sporsever olarak çok mutlu oldum.

Konya gibi bir metropolde 1 Milyon lira yüzünden makus talihine bırakılarak kapanmak zorunda kalan Konyaspor Basket takımının yerini bu sezon Selçuklu Belediyesi alacak. Ramazan bayramından bu yana devam eden görüşmeler kısa süre önce neticelendi. Best Balıkesir’in haklarını büyük uğraşlar sonucu almayı başaran Selçuklu Belediyesi, şehrin basketboldaki sesi olacak. Basketbol 1.Ligi’nde mücadele edecek takım, şehre yine apayrı bir renk katacak. Futboldan sonra en çok takip edilen spor olan basketbol, umarım yeni süreçle birlikte Konya’da hakkettiği değeri görür.

Selçuklu Belediyesi, sırf basketbolu yeniden Konya’ya kazandırabilmek için elini taşın altına koydu. Ligin başlamasına kısa bir süre olmasına rağmen Başkan Uğur İbrahim Altay, Konya’nın eline geçen bu tarihi fırsatı geri çevirmemek ve vebale girmemek için düşme pahasına da olsa Balıkesir'in haklarını aldı. Ligin başlamasına yaklaşık 1,5 ay var ve ortada ne bir yönetim ne de bir teknik heyet var. O sebepten dolayı bir kez daha durumun ciddiyetine varalım ve göreve gelecek teknik heyet ve yönetime herkes elinden geldiğince yardımda bulunmalı.

Konya’daki basketbol sevdalıları ve Konyaspor taraftarları, maçlara gelerek takımlarını yalnız bırakmamalarında fayda var. Şehrin ileri gelen sanayicileri de elini cebine atmalı. Spora aşık olması da gerekmez para harcayacak yer bulamayan iş adamları da olur. Hulasa bu takımın bu sezon bu ligde hep birlikte çalışarak kalması gerekiyor.

Şimdi daha sıkı kenetlenmeli Konya! 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Veli Özkan Arşivi
SON YAZILAR