'Şimdi sırada lig var'

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Müzemize bir kupa daha götürüyoruz. Oyuncularımızın ayaklarına sağlık. Bu moralle ligde de çok iyi neticeler alacağımızdan eminim. Şimdi sırada lig var." dedi.
'Şimdi sırada lig var'

GSTV'ye açıklamada bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, başkanlığa seçildikten sonra Türkiye'deki 6 kupanın 5'ini kazandıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Hocamızı, futbolcu ve yönetici arkadaşlarımı kutluyorum. Bu kupaya ihtiyacımız vardı, Galatasaray'a hayırlı olsun. Müzemize bir kupa daha götürüyoruz. Oyuncularımızın ayaklarına sağlık. Bu moralle ligde de çok iyi neticeler alacağımızdan eminim. Şimdi sırada lig var."

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın da kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Geçen sene 3 kupanın ardından Fenerbahçe'ye karşı Türkiye Kupası'nı şimdi de Beşiktaş'a karşı Süper Kupa'yı kazandık. Basketbolda Avrupa Kupası, voleybolda Avrupa ikinciliği kazandık. Bu bizim yaptıklarımızın ürünleri diye yorumluyorum." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcılarından Eşref Alaçayır ise teknik heyet ve futbolcuları kutlayarak, "Takımın sezon öncesi daha iyi çalıştığını gördük. Kazanma azimlerini sahaya yansıttılar. Allah'ın hikmeti tüm golleri de biz attık. Herhalde bundan sonra da tüm maçlarda böyle oynayacaklardır. Başka türlü kabul etmiyoruz." diye konuştu.