Sınav Koleji Farkındalık Yaratmak İçin Fuar’da

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Konya Kitap Günleri Fuarı’nda Konya Sınav Koleji ’de yerini aldı. Konya Sınav Eğitim Kurumları’nın tanıtımının yapıldığı standda, aynı zamanda fuarı ziyarete gelen öğrencilere ücretsiz soru bankaları dağıtılıyor
Sınav Koleji Farkındalık Yaratmak İçin Fuar’da

Konya Kitap Günleri Fuarı’nda tanıtımlarını yapan Konya Sınav Eğitim Kurumları ilkokul, ortaokul, lise bazında tüm yayımlarının soru bankalarını, konu anlatımlı dokümanlarını ve deneme sınavlarını fuara katkı sağlamak amacıyla katılımcılara ücretsiz olarak dağıtıyor.

KİTAP FUARINDA Kİ TEK EĞİTİM KURUMU

Okulları hakkında bilgi veren Konya Sınav Eğitim Kurumları Müdürü Muhammed Yavuz Gürbüzer; “5. Konya Kitap Günleri’nde tek eğitim kurumu olarak Konya’mızı temsil etmenin onurunu yaşıyoruz. Böylesine güzel bir organizasyonu Konya’mıza armağan eden İl Milli Eğitim Müdürümüze, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Konya ‘da Sınav Eğitim Kurumları olarak Anadolu lisesi ve iki tane temel lise ile eğitim öğretime devam etmekteyiz. Yeni eğitim-öğretim döneminde anaokulu, ilkokul, ortaokul ile devam etmekteyiz.” dedi.

“KİTAP OKUMAK BİR ZORUNLULUK DEĞİL, SORUMLULUKTUR”

Fuara katılma nedenlerini anlatan Yavuz Gürbüzer; “Burada amacımız kitap okuma bilincini oluşturmaktır. Çocuklarımızda ve ailelerimizde bu bilinci uyandırmak istiyoruz. Anne- babaların ellerinde ki cep telefonları ve tabletlerini bırakıp çocuklarıyla ortak bir okuma saati gerçekleştirmelerini arzu ediyoruz. Her yıl okuldaki öğrencilerle kitap okuma bilincini oluşturmayı amaç ediniyoruz. Kitap okumak bir zorunluluk değil, bir sorumluluktur. Bunu gerçekleştirmek adına anne babaların bu ortamı yaşatmaları gerekiyor, çocuklarımız burada karşılaşacakları bir kitabın yazarını kendilerine model alıp büyük ufuklara yelken açabileceklerini düşünüyorum. Böyle bir organizasyonda eğitim camiasını temsil ettiğimiz içinde çok mutluyuz. Teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

SINAV KOLEJİ ÜCRETSİZ SORU BANKASI DAĞITIYOR

Fuara gelen öğrencilere ücretsiz soru bankası dağıttıklarını söyleyen Gürbüzer; “Konya Kitap Günleri’nde Sınav Koleji olarak standımızda ilkokul, ortaokul, lise olarak tüm yayınlarımızı dağıtıyoruz. İçerisinde, soru bankası, konu anlatımlı dokümanlar, deneme sınavları ve tüm kaynaklarımız var. Bunları fuara katkı sağlamak amacı ile ve farkındalık oluşturabilmek için ücretsiz bir şekilde veriyoruz. Konya Sınav Koleji’mizin Konya Kitap Günleri’nde böyle bir farkındalığı oluşturmakla ilgili sosyal bir proje üstlendiğini iletmiş oluyoruz.” dedi.

BÜŞRA AKSAKBAĞI / YENİ HABER GAZETESİ