Sincan Belediyesinin mutlu günü

Sincan Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personellerinden Dilek Şen, İsmail Can Ocak ile dünya evine girdi.
Sincan Belediyesinin mutlu günü

Sincan Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personellerinden Dilek Şen, İsmail Can Ocak ile dünya evine girdi. Genç çiftin mutluluğuna ortak olan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Sıkıntılara sabreder, nimetlere şükredersek ömür boyu huzurlu oluruz" dedi.

Mustafa Tuna, Sincan Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görev yapan Dilek Şen ile İsmail Can Ocak'ın mutluluğuna ortak oldu. Bir törenle ömür boyu birlikteliğe "evet" diyen çifti, dost ve akrabalarının yanı sıra Tuna, Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, Ankaralılar Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman da yalnız bırakmadı.

Çiftin nikahını Tuna kıyarken, şahitliklerini ise Omaç, Yaman, Ak Parti Sincan Kadın Kolları Başkanı Emine Yaramış, Sincan Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adnan Yuva, Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cuma Altınöz, Sincan Belediyesi Ak Parti Meclis Üyeleri Mustafa Kılınçarslan, Fethi Çakmak ve Abdülkerim Erdem yaptı.

Nikah sonrası genç çifte tavsiyelerde bulunan Tuna, "Evlilikteki huzur ve mutluluğun iki anahtarı var, biri sabır biri de şükür. Sıkıntılara sabreder, nimetlere şükredersek ömür boyu huzurlu oluruz" diye konuştu. Tuna, aileleri tebrik edip genç çifte ömür boyu huzur ve mutluluk diledi.

Sincan Belediyesinin mutlu günü

Kaynak: