Sınıf öğretmeninden karne günü büyük rezillik

Silivri Kavaklı İlköğretim Okulu'nda görevli 'Ahter Nur' isimli öğretmen karne günü küçük yaştaki öğrencilere LGBT paçavrasının önünde fotoğraf çektirdi. Skandal fotoğrafları kendi sosyal medya hesabından paylaşan öğretmen, okul müdürü ve velilerin tepkisi üzerine paylaşımlarını sildi.
Sınıf öğretmeninden karne günü büyük rezillik

Türkiye’nin dört bir yanında yaklaşık 19 milyon öğrenci hem karne almanın hem de yaz tatiline çıkmanın heyecanını yaşadı.

İstanbul Silivri'deki Kavaklı İlköğretim Okulu'nda ise büyük bir skandala imza atıldı.Çocukları LGBT paçavrasının önüne dizdi.

Aile kurumunu yok etmek ve nesli bozmak için tüm dünyada faaliyet gösteren LGBT lobileri toplumu tehdit etmeyi sürdürürken tehlike okullara kadar ulaşmış durumda.

LGBT sapkınlığını çocuklara aşılama projesinin son örneği İstanbul Silivri Kavaklı İlköğretim Okulu'nda yaşandı. Okulda görevli Ahter Nur adlı sınıf öğretmeni karne dağıttığı küçük yaştaki öğrencilere

LGBT paçavrasının önünde fotoğraf çektirdi.

Tepkiler sonrası sildi

Skandal fotoğrafları kendi sosyal medya hesabından da paylaşan Nur, okul müdürü ve velilerin tepkisi üzerine skandal paylaşımlarını kaldırdı.

"Sandık başkanı olduğu sınıfta kavga çıktı"

Skandala imza atan öğretmenin kötü niyetli olduğunu belirten vatandaş, 14 Mayıs seçimlerinde aynı okulda sandık başkanı olduğu sınıfta kavga çıkarıp, AK Partili seçmenlere oy kullandırmadığı bilgisini de verdi.

Yasal süreç başlatıldı

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yasal sürecin başlatıldığını duyurdu.

Etiketler :