İsmail Koç

İsmail Koç

Sıradaki gelsin

Sıradaki gelsin

Torku Konyaspor fırtınası devam ediyor. Kupada Beşiktaş’ı eleyerek yarı finale kalan yeşil beyazlılar ligde de Trabzonspor’u mağlup ederek 3. sıradaki yerini perçinledi.

Aykut Kocaman ve öğrencilerini 2016 yılında henüz mağlup edebilen çıkmadı. Torku Konyaspor artık rakiplerine korku salan bir takım haline geldi.

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Konya’ya da 9 eksikle gelen Trabzonspor, bu sezon ligin flaş takımı Torku Konyaspor karşısında varlık gösteremedi.

Maçı önce kendi sahasında kabul eden yeşil beyazlılar yavaş yavaş oyunu kontrol altına aldı ve Traore’nin ayağından bulduğu golle öne geçti.

Maç boyunca oyunu kontrol altında tutan Aykut Kocaman’ın öğrencileri uzatma dakikalarında Ömer Ali’nin ayağından bir gol daha buldu ve maçı 2-0 galip tamamladı.

9 eksiği bulunan Trabzon, Torku Konyaspor karşısında hiçbir varlık gösteremedi.

Hatta Muhammed Demir’in oyundan yavaş çıkması keleci Estaban’ı çıldırttı. Muhammed ise kalecisine sus işareti ile karşılık verdi.

Yani Trabzonspor bu sezon çoktan havlu atmış.

Torku Konyaspor’da ise tam tersi bir durum söz konusu. Birlik beraberlik ve yardımlaşma…

İlk 3 yarışında olduğu takımlardan Galatasaray ve Başakşehir’in berabere kalması ve Akhisar’ın ise Fenerbahçe’ye yenilmesiyle Torku Konyaspor’un Trabzon galibiyeti çok değerli bir hale geldi.

Torku Konyaspor taraftarı yine üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. 3 gün önce oynanan Beşiktaş maçında 42 bin kişilik Konya Arena’yı dolduran yeşil beyazlılar, Trabzonspor maçında da tribünlerin büyük bir bölümünü doldurarak takımlarını desteklediler.

Torku Konyaspor ‘un önünde Gaziantepspor ile deplasmanda, Başakşehir ile sahasında oynayacağı iki önemli maç bulunuyor.

Bu maçlardan özellikle üçüncülük yarışında bulunduğu Başakşehir maçı Torku Konyaspor’un Avrupa kaderini belirleyebilir.

Pasaportları hazırlamakta fayda var çünkü Avrupa çok uzak görünmüyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Koç Arşivi
SON YAZILAR