Alper Doğan

Alper Doğan

Siyonist Evanjelik Kardeşliği ve İki Kule !

Siyonist Evanjelik Kardeşliği ve İki Kule !

Pardon, bu haftasonu yine “sadece Miting ve Protesto” mu yapıyoruz ?

Aylar önce şunları yazmıştım, bu gidişle aynı şeyleri daha çok yazacağım ! 

Siyonist Evanjelik Kardeşliği ve İki Kule !

Birkaç ay önce, İsrail Mescid’i Aksa’da provokasyona girişip bariyerler ve X-Raylerle Müslümanları taciz ettiğinde bunların arkasının geleceğini ve 3. İntifada’nın ayak seslerinin duyulduğunu yazmıştım ve bununla birlikte demiştim ki “Siyonist Yahudi’ye gün doğmuş”

Trump seçimleri kazandığında da “Siyonist Yahudi’ye gün doğmuş” demiştim!

Efendiler, bunları sadece ben değil uluslararası basını takip eden, sosyal medyada bu intellicensıya’dan karşılıklı beslenen herkes görüyor-biliyor, çünkü adamlar artık hiçbirşeyi gizlemiyor, herkes kartlarını açarak oynuyor, yani bu bir meziyet veya kabiliyet falan değil, haberlerden-medya ve sosyal medyadan-basit bilgi-belgelerden hepimizin 10 saniye düşünerek çıkarımda bulunacağımız reel gerçekler…..

Bununla beraber, maalesef Bizler ve Dünya İslam Toplumu “sadece Miting ve Protestolar” düzenlerken Filistin’de, El Aksa’da yine Müslüman kanı akıyor-akacak !

Gazze yetmiyormuş gibi şimdi yeniden Kudüs ve Filistin kan ağlıyor-ağlayacak!

Zulüm ve işkenceleri, işgal ve yokoluşu, Kudüs’ün açıkça İsrail’e vilayet yapıldığının tekraren ilanını, çayımızı yudumlayıp seyrediyorken aylar önce bahsettiğimiz “3. İntifada” resmen ilan edildi !

Bunlar olurken onlar saldırılarını durduruyorlarmı hayır, İslamafobi, Işid, 15 Temmuz, Trump, Arapların ihtilafı, Katar Krizi, Irak, Pkk/Ypg, Suriye, yahu adamların yaptıkları operasyonlara bakarmısınız, her koldan var güçleriyle “çalışıyor-para döküyor-adam harcıyor, silah yığıyorlar” yani ;

MADDİ-MANEVİ-FİZİKİ-BEŞERİ-SOSYAL-SİYASAL-RESMİ-GAYRIRESMİ ÇALIŞIYORLAR !

Onlar bu yeni Sistemi kurarken biz Müslümanlar ne yapıyoruz ?

Birkaç ay önce, Kudüs 50 yıl aradan sonra kapatıldığından beri, bu test atışları yapıldığından bu yana, Aksa’nın bahçesinde namaza duran gençlerin şehadetleri yıllar sonra yeniden göğe yükseldikten sonra, biz Müslümanlar ne yaptık ve bu hafta sonu ne yapacağız ?

“sadece Miting ve Protesto” değil mi ? Ne diye bağıracağız ?

Filistin canımızdır !

Gazze için yardım !

Kudüs kanımızdır !

Aksa için ayaktayız !

Hamas’ı destekliyoruz !

Hepsine OK, de sonuç ???

Biz ne yapıyoruz ?

Miting ve Protesto !

Ha pardon, bir de “şiddetle kınıyoruz”

Usta, iyi de Amerika ve İsrail’de Nükleer var, Hava gücü var, Teknoloji var, Yazılım, Kimyasal, Organik Tohum,  Bakteri, Virüs…..

E var tamam parası da çok, İsrail’in yanında Amerika var evet, Yahudi pek aptal da değildir, akıllıdır kurnazdır evet ama yeter yahu !

Belki de “kahrolsun İsrail” diye bağırmaktan şunlara FIRSAT BULAMADIK, onların yaptığı gibi her koldan var gücümüzle “çalışamadık-para harcayamadık-adam yetiştiremedik-silah üretemedik” MADDİ-MANEVİ-FİZİKİ-BEŞERİ-SOSYAL-SİYASAL RESMİ-GAYRIRESMİ ÇALIŞMAZSAK NE OLACAKTI yani NE BEKLİYORDUNUZ ?

Kimse kusura bakmasın ama bu işler CocaCola-McDonalds naraları atıp Marlboro tüttürerek olmaz, Ha Levis’tan başka kot giymem diyerek çoluk-çocuk Nike manyağı olmamız da meselenin özü değil, bu da benim fikrim…..

İnce nokta neresi hocam o halde ?

Fanta’ya, Ariel’e Algida’ya boykotunu sürdür, bunları yap da şunu unutma Müslüman kardeşim, 50-60 yıldır bunlarla yatıp kalkıyoruz ve fakat bunların çok da önemli olmadığını adamların bunlardan etkilenmediğini-etkilenmeyeceğini artık anlamamız gerekmiyormu !?!?!?

Evet, Yahudi Para-Mal-Mülk düşkünüdür ama bu çalışmalar işin fiziksel boyutu gereği tüm dünya da uygulanamıyor, dünyanın en değerli markalarının çoğu onlarda, sanayi-endüstri-üretim-lojistik-finansman vs. hangi sektöre baksanız bu gücü göreceksiniz, olmaz diye bir şey yok, olur ama bugün bu altyapıyı kurmaya girişsek ve bu mental bilinci 2 Milyar Müslümana adapte etmeye başlasak yüzyıllar sürer, çünkü lojistik-enformatik-ticari-akidevi-bilinç olarak, İslam Toplumunun bu haliyle altyapımız buna müsait değil !

E hocam tesbit tamam da ne öneriyorsun ?

Gayet basit niye zoru seçiyorum, adamlar bize ne yapıyor ona bakalım !

Hiçbir kanuna-nizama uymuyor, tamamen güce dayalı olarak topraklarımızı işgal ediyor, mukaddesatımızı taciz ediyor, kutsal yerlerimizi kapatıyor ve yıkıyorlar !

Peki ben niye “aynısını” misliyle yapmıyorum da asırlar sürecek zorlama bir mücadelenin içerisine girerek arkamda “kimse yokken” kahraman olmaya uğraşıyorum ?    

Yahudi'nin tüm dünyası 17-18 Milyon, ülkemde ise 35-40 bin ve en yoğun nüfusları İsrail ve Amerika’da bulunuyor ki ortalaması 6-7 Milyon kadar bu 2 ülkededir. Dünya’da da bir 3-5 Milyon daha var hepsi bu !

Yani çok fazla adamla uğraşmayacağız !

Daha önce de yazmıştım “Siyonist olmayan” tüm Yahudiler başımızın tacıdır, onlara sözümüz yok ve bu bahsedeceğim durumu anlayışla karşılayacaklardır ama “Siyonist Yahudi”nin bu mücadelede CANI YANMASI LAZIM !

DERHAL İsrail vatandaşı olanların listeleri çıkartılsın, hangilerinin Filistin’deki yeni yerleşim bölgelerinde  arsa-ev sahibi veya yerleşimci oldukları tesbit-ilan edilsin !

MUKADDESATININ KUTSALLARININ ve ÖZELİNİN ENGELLENMESİ LAZIM !

Siyonistlerin Havra’larındaki tarikat ve akrabalık ilişkileri takibe alınsın !

Sosyal medya hesapları ve Siyonist ve Evanjelik iç-dış siyasilerle iletişim-irtibat-iltisakları tesbit edilsin !

Çifte Vatandaşların tüm Mal Varlıkları listelensin !

Ohal kapsamında Darbeci-Fetöcü-Bylock ilişkilerine bakılsın !

İsrail’de askerlik yapanların İntifada ve Çatışma dönemlerinde nerede olduğu kontrol edilsin !

AYNI ŞEKİLDE İBADET VE KUTSİYYET MAKAMLARININ KAPATILMASI LAZIM !

BİRKAÇ SİNAGOG’UN-HAVRA’NIN KAPATILMASI LAZIM !

Tabi ki sürekli değil, birkaç günlük blokajdan sonra X-Ray’ler konulsun ve yeniden ibadete açılsın !

HAREKET KABİLİYETİNİN ZAYIFLATILMASI VE DURDURULMASI LAZIM !

Mossad ve SanHedrin Ajanları gibi bir ekip kurulsun, bunları departman olarak izlesin !

Bir Sistem uygulaması olarak bu çalışma bir Programa dönüştürülüp İslam Ülkeleri-İslam İşbirliği Teşkilatı-Latin Amerika Ülkeleri gibi bilhassa Siyonistlerin güçlü olmadığı ülkelerle ve Filistin Platformlarının-Derneklerinin-Temsilcilerinin iştiraki de sağlanarak dünya genelinde bir kapsama alanı oluşturulsun !

Tüm bunlar aynı “onların yaptığı gibi” ulusal/uluslararası hukuka uygun olarak bir mevzuata/kanuna dönüştürülsün !

Şimdi birileri çıkıp Adaletten falan bahsetmesin, İsrail tam bir Gestapo mantığıyla bunun 5 mislini en sert şekliyle her Müslümana-Hristiyana hatta Siyonist olmayan Yahudiye uyguluyor-uyguluyor da ne oluyor !?

Eyvaaaaah sonra ne mi olur ;

Bırakın, dün akşam olduğu gibi Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği, Amerika vb. “demokrat ülkeler” bunları yaptığımızda bizleri de KINASIN !

Bırakın, Avrupa Birliği hiçbir zaman sonuçlanmayacak o pabucumun mütalaalarını durdursun, sıkıysa elçilerini çeksin !

Bırakın, birileri de bizi protesto etsin, mitingler yapsın !

Maddi-finansal mücadele hem zordur, hem de kaybedilmesi muhtemeldir, metod-strateji baştan YANLIŞ !

Canları yanmaya bir başlasın ve bu panik dünyaya bir yayılsın bakın neler oluyor !

Hesapta “adalet” onlara da lazım ve unutmayın, Allah “misliyle savaşmayı” emrediyor !

Ne eksik, ne fazla, KISASA KISAS, MİSLİYLE !

Önceki ve Sonraki Yazılar
Alper Doğan Arşivi
SON YAZILAR