'Sizlerin bu duruşu ile Türkiye ayakta durdu'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya'da katıldığı demokrasi nöbetinde vatandaşlara hitaben, "Sizler burada, bu nöbetin başından ayrılmadınız, inanın sizlerin bu duruşuyla Türkiye ayakta durdu" dedi.
'Sizlerin bu duruşu ile Türkiye ayakta durdu'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye'nin, meydanları dolduran, demokrasi nöbeti tutanlar sayesinde ayakta durduğunu belirtti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ve eşi Esra, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Malatya'da başlatılan demokrasi nöbetine katıldı.

Burada konuşan Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle meydanlardaki nöbetleri sonlandıracaklarını ifade ederek meydanları dolduranlara teşekkür etti.

Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizler burada, bu nöbetin başından ayrılmadınız, inanın sizlerin bu duruşuyla Türkiye ayakta durdu. Eğer bugün bir hükümetten bahsediyorsak bugün, sizlerin sokaklara, meydanlara sahip çıkmanızla oldu. Dostları sevindirdiniz, düşmanı üzdünüz. Bunun için sizler kendinizle gurur duymalısınız. Parti veya siyasi görüş ayrımı yapmadan bu meydanları doldurduğunuz için teşekkürlerin en büyüğünü hak ediyorsunuz."

Malatya'da meydanlarda verilen mesajın, Türkiye ve dünya tarafından alındığını kaydeden Tüfenkci, "Bu millet düşmanları bu milletin gücünü, Malatyalının gücünü gördü" dedi.