Slaven'den son teklif 20 milyon euro

İngiliz ekibi West Ham'ın Siyah-beyazlılar'ın 2 yıldız oyuncusu için transfer ısrarı devam ediyor.
Slaven'den son teklif 20 milyon euro

Atiba'ya 4, Gökhan Töre'ye 12 milyon euro teklif eden West Ham, Bilic'in ısrarıyla bonservis bedellerinde 4 milyon euroluk yükseliş daha gerçekleştirdi. Görüşmeler devam ediyor.

Atiba ve Gökhan Töre konusunda başlayan transfer pazarlıkları, ligin tatile girmesiyle birlikte daha da kızıştı. Beşiktaş cephesinden bu konuda net bir açıklama gelmezken, Kartal'ın eski hocası olan ve şu anda West Ham'ı çalıştıran Slaven Bilic iki oyuncuya talip olduğunu resmen duyurdu. Bilic, Beşiktaş'ta Atiba ve Gökhan Töre dışında ilgilendiği başka oyuncuların da bulunduğunu kamuoyuyla paylaşınca, pazarlıklar da su yüzüne çıktı.

YÜZDE 25 İYİLEŞTİRME YAPILDI

İki oyuncu için Beşiktaş'a 16 milyon teklif eten İngilizler, Atiba için 4, Gökhan Töre için de 12 milyon euroyu gözden çıkardı. Ancak Beşiktaş bu konuda isteksiz olduğunu, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek takım için iki oyuncunun da önemli olduğunu vurguladı. West Ham, 12 milyon euroluk teklifin geri çevrilmesi üzerine yeni bir değerlendirme yapıp, fiyatı yüzde 25 düzeyinde yukarıya çekti.

GÜNEŞ’E GÖRÜŞÜ SORULDU

Atiba'nın bonservis bedeli için 5 milyon euroluk yeni bir teklif hazırlanırken, Gökhan Töre'de de rakam 15 milyona yükseltildi. Beşiktaş yönetimi son teklifi değerlendirmeye aldı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de görüşleri doğrultusunda yeni bir yol haritası çizilecek. Beşiktaş oyuncuların satışına sıcak bakıyor. Ancak yerini dolduracak yeni isimler bulunması halinde buna izin verilecek. Aksi halde takıma zarar verecek bir operasyon düşünülmüyor.