Sneijder'e çılgın teklif

Alman gazetesi Bild, dünyaca ünlü Fransız kulübünün, Galatasaray'ın yıldızını istediğini yazdı ve "PSG, Hollandalı oyuncu için Galatasaray'a 8 milyon Euro (23 milyon TL) teklif edecek" iddiasında bulundu.
Sneijder'e çılgın teklif

Wesley Sneijder, transfer gündeminden düşmüyor. Adı sık sık Avrupa'nın devleriyle anılan Hollandalı futbolcu için bu kez iddialı bir haber Almanya'dan geldi. Ülkenin önemli gazetelerinden Bild, Fransızlar'ın sezon sonunda Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını çalacağını iddia etti. Habere göre, Fransa Ligi'nde Lyon ile zirveyi paylaşıp şampiyonluk mücadelesi veren Paris Saint Germain, Galatasaray 'dan Sneijder'i isteyecek.
PSG'nin, Hollanda Milli Takımı'nın formasını giymeye devam eden Wesley Sneijder için gözden çıkardığı para da hayli yüksek. Bild'in haberindeki detayda, “30 yaşında olduğu ve sadece 1 yıl sözleşmesi kaldığı için PSG, Galatasaray'a 8 milyon Euro (Yaklaşık 23 milyon TL) önerecek” denildi. Fransızlar'ın yıldız futbolcuya ödemeyi düşündüğü yıllık ücret hakkında ise bir bilgi verilmedi.
Üç yılda 1 milyar TL
Sneijder transferinde Fransızlar'ın ekonomik açıdan eli çok güçlü ve Galatasaray'ı ikna etmek için kesenin ağzını açmaktan kaçınmayabilir. Çünkü PSG, son 3 yılda transfere astronomik bir bütçe ayırdı. Bu periyotta Paris ekibinin kasasından tam 336 milyon Euro, yani 1 milyar TL çıktı.
(Fanatik)