Sneijder'in menajerinden flaş Galatasaray sözleri!

Galatasaray taraftarlarının gönlünde taht kuran isimlerden biri olan Wesley Sneijder'in yeniden sarı-kırmızılı takıma transfer olacağı iddia edilmişti. Hollandalı yıldız oyuncunun geleceği ile ilgili olarak flaş bir açıklama geldi.
Sneijder'in menajerinden flaş Galatasaray sözleri!

Al Gharafa ekibinde kariyerine devam eden Sneijder'in menajeri Guido Albers, çıkan transfer iddiaları hakkında Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Albers'in sözleri şu şekilde;

"Sneijder, Galatasaray'a dönmeye sıcak bakıyor"

Evet, Galatasaray istiyorsa bu transfer konusunu konuşuruz. Wesley Sneijder, Galatasaray’a dönme konusuna sıcak bakıyor.

Transfer Ocak ayında dönebilir mi?

Size şunu söyleyeyim; 6 ay daha sözleşmesi var. Ocak ayında dönecek demek zor olur. Galatasaray’ın bunu müzakere etmesi lazım. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek. Wesley Sneijder çok açık. Ocak ayı için transfer zor. Çünkü halen sözleşmesi var.

"Gelmeye açık"

Galatasaray bir teklif hazırlayabilir. Bu teklifi Sneijder’in kulübüne götürürüz. Sneijder, Galatasaray’a gelmeye açık. Bunu söyleyebilirim.

Galatasaray, Sneijder için temas kurdu mu?

Galatasaray şu ana kadar transfer için herhangi bir teklif getirmedi. Galatasaray bizimle bağlantıya geçmedi.

Sneijer'in performansı...

Wesley Sneijder, bu sezon 11 maçta görev yaptı ve 6 kez gol sevinci yaşadı. 

Hollandalı yıldız, Galatasaray'a 2012-2013 sezonunun ara transfer dönminde İtalya Serie A ekibi İnter'den transfer olmuş ve Süper Lig'in ikinci yarısında sarı-kırmızılı formayla 16 resmi maça çıkıp 4 gol atmıştı. 

Bu gollerden biri de 2013-2014 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde grup maçında Juventus'a karşıydı. Sarı-kırmızılılar o golle grupta Juventus'u 1-0 yenerek Real Madrid'in ardından 2. olarak üst tura çıkmıştı.

Tecrübeli yıldız, Galatasaray formasıyla 2013-2014 sezonunu toplam 42 resmi maçta 17 golle tamamlamıştı. 

2014-2015'te ise Sneijder'in Galatasaray formasıyla 44 resmi maçta 14 gol, 5 asisti vardı. 

Performansıyla taraftarın sevgilisi olan Hollandalı oyuncu, Galatasaray'da 2015-2016'da 40 maçta 6 gol, 10 asist ve 2016-2017'de de 28 maçta 5 gol, 15 asistle başarılı bir grafik çizmişti. 

Bilindiği üzere Wesley Sneijder ile Galatasaray'ın yolları 2017-2018 sezonu başında ayrıldı ve yıldız oyuncu, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice'e gitti.