Sokak sokak gezerek kaybolan köpeğini arıyor

Kastamonu'da üniversite öğrencisi Funda Aydın, bir hafta önce kaybolan köpeğini bulabilmek için sokak sokak dolaşıp broşür dağıtıyor, ağaçlara, duvarlara köpeğinin fotoğraflarının bulunduğu ilanları asıyor
Sokak sokak gezerek kaybolan köpeğini arıyor

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da yaşayan Funda Aydın, bir hafta önce kaybolan "Karamel" isimli köpeğini sokak sokak gezerek arıyor.

Üniversite öğrencisi Aydın, bir hafta önce kaybolan köpeğini bulabilmek için sokak sokak dolaşıp duvarlara broşür asıyor ve el ilanı dağıtıyor.

Aydın, AA muhabirine, 5 yaşındaki collie cinsi kahverengi renginde "Karamel" isimli köpeğini derse giderken bir aileye emanet ettiğini söyledi.

Ailenin köpeğinin tasmasını çıkardığını anlatan Aydın, mahallenin diğer köpekleriyle gitmesinin ardından bir daha ona ulaşamadıklarını ifade etti.

Köpeğini her yerde aradığını dile getiren Aydın, "Bir haftadır arkadaşımla sabah akşam demeden Karamel'i sokak sokak arıyoruz. Kentin bir ucundan diğer ucuna gidiyoruz. İnsanları durdurup broşür veriyoruz. Fotoğraflarını gösterip görüp görmediklerini soruyoruz. Sokağa, ağaçlara, duvarlara Karamel'in fotoğraflarının bulunduğu ilanları asıyoruz ama hala sonuç alamadık." diye konuştu.

Zaman zaman insanların kendisini arayıp köpeğini gördüğünü söylediğini aktaran Aydın, "Gittiğimizde ya benzeri çıkıyor ya da orada köpek olmuyor. Onu bulamayınca çok üzülüyoruz. Gören duyanlardan telefon bekliyoruz." dedi.


Kaynak: