Son Dakika! Kamyon yoldaki araçlara çarptı: 5 ölü, 17 yaralı

Son Dakika Haberi... Gaziantep'te, seyir halindeki kamyonun yoldaki araçlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
Son Dakika! Kamyon yoldaki araçlara çarptı: 5 ölü, 17 yaralı

Kaza, Gaziantep Nurdağı yolu D-400 karayolu Şatırhöyük kavşağında meydana geldi. Bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve 2 otomobile çarptı.

5 ÖLÜ, 5'İ AĞIR 17 KİŞİ YARALI

İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 5’i ağır 17 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda UMKE, 112 Sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yaralıları olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.
Yaralılardan 5’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeper, Nurdağı ilçesinin Sakçagözü Mahallesi'nde, D-100 karayolu üzerinde bulunan trafik ışıklarında freni patlayan kamyonun 3 araca çarpması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 17 vatandaşın da yaralandığını açıkladı.

Yolun trafiğe kapatıldığını ve ilgili tüm ekiplerin olay yerinde gerekli önlemleri aldığını aktaran Çeper, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlara da acil şifalar diledi.

Etiketler :