Son Dakika! MEB'den son dakika açıklaması! Tarih verildi

Son Dakika Haberi... MEB: Öğretmenlerimizin “Alan değişikliği” için başvurularını 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden kabul edip atama işlemlerini 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz.
Son Dakika! MEB'den son dakika açıklaması! Tarih verildi

Öğretmenlerin alan değişikliği başvuru ve atama tarihleri açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan alan değişikliği açıklamasında "Öğretmenlerimizin “Alan değişikliği” için başvurularını 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden kabul edip atama işlemlerini 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Alan değişikliğine bağlı ataması gerçekleşen öğretmenlerin görevden ayrılma ve göreve başlama işlemleri yarıyıl tatilinde yapılacak.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN DUYURDU

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "X" hesabından yaptığı açıklamada;

“Öğretmenler Odası Buluşmaları”mızda sıkça dile getirilen bir konu da, öğretmenlerimizin “Alan değişikliği” talebiydi.

İstişare kültürüyle şekillenen yönetim anlayışımızla çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin daha mutlu bir şekilde görevlerine devam etmelerini sağlamak için buradan bir müjde vermek istiyorum: Millî Eğitim Bakanlığı olarak öğretmenlerimizin “Alan değişikliği” için başvurularını 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden kabul edip atama işlemlerini 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :