Ali Dikilitaş

Ali Dikilitaş

Son dakika puanı

Son dakika puanı

Bazıları tatile devam ediyor, ligde tatil bitti ve ikinci hafta maçları oynandı. Konyaspor bu hafta İstanbul'da Galatasaray'a konuk oldu.

Geçen hafta Denizli'de kaybeden Galatasaray, Konyaspor karşısında kazanmak istiyordu. Konyaspor ise en azından bir puan için sahaya çıktı.

Konyaspor'u gol yollarında etkisiz buluyorum ancak tipik Aykut Kocaman takımı 90 dakika diri.

Konyaspor yeni sezona yeni umutlarla başladı ancak yine ve yeniden golcüsüz başladı. 

Ankaragücü maçında Konyaspor'u diri bulmuştum ama stadyumdaki atmosfer Galatasaray takımı için çok büyük avantaj bununla baş etmek hiç kolay değil.

Gelelim maça maç başlarken Konyaspor için 1 puan büyük kazanç olur diye düşünüyordum. 

İlk 10 dakika atak üstünlüğü Konyaspor'da oldu nitekim Diagne'nin eline çarpan top için "VAR"a gidilmemesini yadırgamadık. 

Sonrasında oyun ilk yarının sonuna kadar Konyaspor kalesinde oynandı. İlk devre Mete Kalkavan'ın verdiği penaltı ve Serkan'ın kurtarışları neticesinde golsüz sonuçlandı.

İkinci yarı Galatasaray, Konyaspor kalesine yuklendikce yüklendi ama Serkan 60 dakika kalesini gole kapattı. Babel'in golü sonrası oyun dengelendi ve Konyaspor risk alıp Galatasaray kalesine gitmeye başladı. Son 20 dakikaya girerken Galatasaray 10 kişi kalınca oyunun son bölümünde Konyaspor maçı tek kale oyuna çevirdi.

90 dakika gol bulamayan Konyaspor 90+5 te şans ile de olsa golü buldu ve sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Transferin bitmesine sayılı günler kaldı ve Konyaspor forvet hattı için güçlü ve üretken bir oyuncu bulamadı. Miya forvet arkası oynama becerisi yüksek bir oyuncu fakat Konyaspor'un aradığı golcü değil.

Bajic yanında Rangelov'u arıyor ama yok!

Konyaspor İstanbul’dan 1 puanla dönüyor ve zor gol yiyen diri bir takım görüntüsünde.

Milli araya kadar Konyaspor en az hasar ve puan kaybıyla giderse sonraki süreçte önü açılır.

Taraftar transfer bekliyor ancak Konyaspor Diagne, Hurtado, Zuta, Opanasenko, Uğur  gibi oyuncuların akıbetini netleştiremedi. 

Transferin son günlerinde hareket bekliyorum ama kim gelir kim gider kestiremiyorum.

Bu puan Konyaspor için moral olacaktır. Kaybetmemek o önemli ve değerli. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Dikilitaş Arşivi
SON YAZILAR