Son Mektup gün sayıyor

Çanakkale Deniz Zaferi’ni anlatan ve büyük zaferin yıldönümünde vizyona girecek olan ‘Son Mektup’ filminin basın toplantısı yapıldı. Yönetmen Özhan Eren ve başrol oyuncuları, emek verdikleri filmi kendilerince anlattı.
Son Mektup gün sayıyor

 

Türk sinemasında ilk kez Çanakkale Deniz Zaferi’ni anlatan ve 18 Mart’ta zaferin 100. Yıldönümünde vizyona girecek olan ‘Son Mektup’ filminin basın toplantısı İstinye Park’ta Borsa Restaurant’ta gerçekleştirildi. Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Hüseyin Avni Danyal ve yönetmen Özhan Eren, projeye olan güvenlerini de vurgulayarak ilginç anılarını gazetecilerle paylaştı.

- Tansel Öngel/ Yüzbaşı Salih: Her şey çok ince elendi ve sık dokundu. Bu ülkemizde pek sık rastlanan bir şey değil ülkemizde.

- Nesrin Cavadzade / Nihal Hemşire: Filmde sözden çok susarak yaşanan bir aşkı canlandırmakta zorlandım ama Özhan Bey her seferinde yardımıma koştu.

- Özhan Eren / Yönetmen: Temel olarak yapmak istediğim şey bir filmin çok daha ötesinde, hepimiz için çok aziz hatıraların yaşandığı bir dönemi bugün yaşayanlara hissettirmekti.