Sonbahar Okları Türkiye Kupası Okçuluk Yarışması

Türkiye Okçuluk Federasyonu Konya İl Temsilcisi Ömer Koç, Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2014 Faaliyet Programında yer alan "Sonbahar Okları Türkiye Kupası Okçuluk Yarışması''nın 24 - 26 Ekim tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirileceğini söyledi.
Sonbahar Okları Türkiye Kupası Okçuluk Yarışması

Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, olimpik okçulukta Konya'yı temsil eden Bulcukspor'un, üst sıraları zorlar hale geldiğini dile getirdi.

Antalya'daki müsabakaları için Bulcukspor'un iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini vurgulayan Koç,"Sonbahar Okları Türkiye Kupası Okçuluk Yarışması'' 24 - 26 Ekim tarihlerinde Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilecek. Bulcukspor Okçuluk Takımında; İbrahim Bayır, Yusuf Özayaz, Yılmaz Uyar, İmran Sığırcı ve Ahmet Halit Şimşir bulunuyor. Okçularımız klasik yay kategorisinde mücadele edecekler. Takımımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bulcukspor Kafile Başkanı İbrahim Bayır ise takım olarak morallerinin üst düzeyde olduğunu belirtti.

Yoğun bir antrenman periyodu gerçekleştirdiklerini bildiren Bayır, "Müsabakalarda, istediğimiz sonuçları alacak düzeye geldik. İnşallah arkadaşlarla birlikte iyi bir yarışma performansı gösterir, hem kulübümüzü hem de Konyamızı en güzel ve başarılı bir şekilde temsil ederiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin birçok bölgesinden 400’e yakın okçunun mücadele edeceği müsabakalar, bireysel ve takım finallerinin ardından ödül ve kupa töreni ile sona erecek.