Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Sonbaharla Gelen Eşkıyalık Türkiye’yi Yıkmayı Hedeflemektedir

Sonbaharla Gelen Eşkıyalık Türkiye’yi Yıkmayı Hedeflemektedir

CHP eşkıyalarla, teröristlerle, marjinal gruplarla, Türkiye düşmanları ile çok tehlikeli bir oyunun tekrar sergilenmesi sürecini başlatmıştır.

CHP’li PKK sempatizanı sözde Milletvekili Hüseyin Aygün, her açtığı davada İslam düşmanlığıyla hareket eden eski savcı şimdilerde ise CHP’nin milletvekili İlhan Cihaner, Hatay’daki olayların hem örgütleyicileri arasında yer alan hem de eşkıyalarla birlikte eylem tutan daha nice CHP milletvekili bugünlerde ne yapmaya çalışıyor?

Çok açık yazıyorum, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gönderebilecekse gönderilsin, gönderilmeyecekse, bu halk AK Parti’nin yanında yer alacaksa Türkiye’yi yıkalım demişler ve kendilerince büyük savaşı başlatmışlardır.

Kim bunlar? Neden bu kadar kindarlar? Niye Türkiye düşmanlığı yapıyorlar? Bu ülkenin içinde yetişmiş, bu toprakların çocukları değil mi bu eşkıyalık yapanlar?

Anlamakta anlatmakta çok kolay değil.

Adlarına “Kemalist” diyorlar, yani Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüdüklerini söylüyorlar. Ya biz Atatürk’ü tanımamışız ya da bunlar yalan söylüyor, zira Atatürk kurtuluş savaşımızda bize komutanlık etti, bu ülkenin düşmanlardan kurtulmasının stratejisini geliştirdi ama bu eşkıyalar direk Türkiye’yi yıkmak için uğraşıyorlar.

Hiçbir şekilde bu millete acımıyorlar, kafalarına bir Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı koymuşlar ve boğaya dönüşmüşler her önüne gelene saldırıyorlar.

Laf anlamıyorlar, vicdan merhamet yok, polisi adeta öldürecekler, başörtülü gördüler mi, kırmızı görmüş boğaya dönüyorlar, yol yapılmasın, Türkiye gelişmesin, olimpiyatlar İstanbul’da yapılmasın, Türkiye dünyanın etkin güçlerinden olmasın istiyorlar.

Türkiye kaybetsin de, ister çocuk katili Esed, ister Rusya, İran, ister firavun Sisi, ister Türkiye düşmanı Maliki kazansın…

Onlar bunlarla ilgilenmiyorlar, ilgilendikleri tek şey Türkiye’nin kaybetmesi…

Peki, aslında bunlar kim?

Bunlar kim biliyor musunuz? Emperyalizmin, siyonizmin bilerek köksüz ve ruhsuz yetişmelerini sağladığı Türkiye’deki Brezilyalılardır.

Brezilya siyonizmin ve emperyalizmin en iyi at koşturduğu ülkedir. ABD’de kaçak, katil, pornocu, uyuşturucu taciri, çocuk istismarcısı ne kadar manyak varsa emperyalistlerin ve siyonistlerin sistemli planları ile ABD’de hapis yatmaktan ya da idam edilmekten kurtarılır ve o manyaklar Brezilya’ya Rahip olarak gider.

Evet, yanlış duymadınız, Rahip olarak gider. Bugün Brezilyada Belçika kadar azınlık dünyanın en zengin topluluğunu oluştururken Hindistan kadar kalabalık ise dünyanın en fakir toplumunu oluşturur. Brezilya halkı dünyanın en güvensiz, en itibarsız toplumu haline getirildi. Türkiye’de de yapılmak istenen budur.

Türkiye’de halkımızın Kuran’ı Kerimden uzaklaştırma, ülkemizde din büyüklerinin, evliyanın itibarsızlaştırılması politikası işte bu yüzdendir.

İtibarsız, dinsiz, imansız, kolay yönlendirilebilen, üzerinde kolay oyun oynanabilen, kutsalı olmayan, internetten, diziden, sinemadan, gazeteden, radyodan, televizyondan basit işaretlerle yönetilen köksüz kalabalıklar emperyalizmin ve siyonizmin en çok sevdiği insan topluluklarıdır. 

Bunların devleti bile yıkabilecek bir potansiyele getirilmesini sağlamaktadırlar.

Yıllarca cemaatlerimiz, derneklerimiz, vakıflarımız, şeytanın bu dinsiz toplum oluşturma mücadelesine karşı mücadele etti.

Fakat siyonist ve emperyalistlerin uşakları ne yazık ki yanlarına devleti de almışlardı ve ne yazık ki kendilerine hizmet edecek uşakları ülkemizde bulabilecek zemini oluşturdular. Özellikle 28 Şubat ülkemizi çingeneleştirme, ya da Brezilyalılaştırma politikaları için çok müthiş bir zemin hazırlamıştır.

Ülkelerdeki bu çapulcu gruplara itibar vererek, yanlarına medya vererek, sermaye vererek sanki sıradan sivil toplum kuruluşları gibi algılanmasını isteyen siyonist ve emperyalistlerin oyunu bizlere yıllarca AB’nin sivil toplum isteği, yönetişim, yumuşak güç gibi kavramlarla yutturuldu.

Adamlar Türkiye’nin güç olmasını istemiyor, siyonistler ve emperyalistler Türkiye’nin büyümesini kaldırabilecek, kabullenebilecek durumda değiller.

Gün kardeşliği geliştirme günüdür, gün birlik ve beraberlik içerisinde büyük ulusal seferberliği başlatarak cahillikle, dinsizlikle, ahlaksızlıkla, Türkiye düşmanları ile mücadele günüdür.

Büyük savaşa hazır mısınız? 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR