Sönmez: "Başarılı bir sezon geçirdik"

Atiker Konyaspor, Avusturya’da kamp çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Sönmez: "Başarılı bir sezon geçirdik"

Avusturya'da son derece iyi bir ortamda mükemmel bir kamp dönemi geçirildiğini ifade eden yeşil-beyazlı oyuncu Halil İbrahim Sönmez, amaçlarının geçen sezonun üzerine koyarak daha başarılı bir sezon geçirmek olduğunu söyledi.

Kamp çalışmalarını da değerlendiren Sönmez, "Öncelikle yeni sezon hepimize hayırlı olsun. İnşallah sakatlık, kaza, bela yaşamadan iyi bir sezon geçiririz. Kamp yaptığımız yer geçen sene geldiğimiz ve şimdi bildiğimiz bir yer. O yüzden buraya pek yabancılık çektiğimizi söyleyemem. Şartlar gayet uygun ve yazın sıcağından uzak bir ortamda gayet iyi bir kamp yapıyoruz. Sezon başı kampları biraz sıkıcı olabiliyor. Ama sezona güçlü bir şekilde başlamak için bu tarz durumlardan geçmek zorundayız. Antrenmanlarımız yoğun bir şekilde, çok sıkılmadan ve neşe içerisinde devam ediyor. Ufak-tefek yorgunluklarımız var. Ama onun dışında her şey mükemmel diyebilirim" diye konuştu.

"Başarılı bir sezon geçirdik"
Geçen sezonu üçüncü bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne direkt olarak gruplardan katılma hakkı kazandıklarını da sözlerine ekleyen Sönmez, "Geride kalan dönemde gerçekten çok başarılı bir sezon geçirdik. Ama futbolda dün yok, her zaman bugün var. O yüzden dünde kalan başarılarımızı unutmadan bugünü düşünmeliyiz. Bundan sonra neler yapabiliriz; ona bakmalıyız. Bu sene lig, kupa ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Hedeflerimiz var. 50-55 maç oynamayı planlıyoruz. Bu nedenle takımın kadroda olan her oyuncuya ihtiyacı var. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah geçen sene yakaladığımız başarıların üzerine koyarak daha da güzel bir sezon geçiririz" ifadelerini kullandı.