Şoray, Eskişehir'de hayranlarıyla buluştu

Sinema sanatçısı Türkan Şoray, Odunpazarı Belediyesi tarafından "Sokağa Çıkın Sinema Geliyooor!" sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Eskişehir'de hayranlarıyla bir araya geldi.
Şoray, Eskişehir'de hayranlarıyla buluştu

Şoray, Porsuk Bulvarı Adalar Mevkisi'nde gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada hayranlarının yoğun ilgisi karşısında duyduğu mutluluğu dile getirerek, gözyaşlarını tutamadı.

"Sizi seviyorum. Kalbiniz kalbimde, bunu bana yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum" diyen Şoray, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a da teşekkür etti.

Bir hayranının "çok güzelsiniz" diye seslenmesi üzerine, Şoray, "Siz beni güzelleştiriyorsunuz, siz beni hayata bağlıyorsunuz. Böyle sizlerle beraber olduğum zaman daha sonra kendimi daha genç, daha enerjik, hayata bağlanmış hissediyorum. Bunu Dünya'da Allah'ın bana verdiği bir ayrıcalık diye kabul ediyorum. Çok güzel bir duygu bu. Hepinizin sevgisi benim yüreğimde ölene kadar yaşayacak" diye konuştu.

Başkan Kurt da önceki dönemlerde Odunpazarı ilçesine sinema salonu yapılmadığı için, sinemayı sokağa taşıdıklarını anlattı.

Konuşmaların ardından Başkan Kurt, Sanatçı Türkan Şoray' a plaket takdim etti.

Daha sonra bir hayranının kendisine verdiği kırmızı baş örtüyü takan Şoray, vatandaşlarla "Selvi Boylum Al Yazmalım" filmini izledi.

Şoray, etkinlik boyunca isteyen hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.