Sorgun, Meram, Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın, Akşehir, Yunak Ve Çeltik’i Ziyaret Etti

Sorgun, Meram, Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın, Akşehir, Yunak Ve Çeltik’i Ziyaret Etti

30 Mart’ta Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte 26 belediyeyi kazanarak büyük bir başarıya imza atan AK Parti İl Teşkilatı, ilçelere “Hayırlı Olsun” ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda İl Başkanı Ahmet Sorgun ile İl Yönetimi; Meram, Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın, Akşehir, Yunak ve Çeltik’e giderek burada belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’dan “Hayırlı Olsun” ziyaretleri…

30 Mart Yerel Seçimleri’nde seçilen ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden İl Başkanı Ahmet Sorgun, yeni dönemde hep birlikte millete hizmet edeceklerini söyledi.

7 ilçeye “hayırlı olsun” ziyareti

Başkan Sorgun, ilçe ziyaretleri kapsamında Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ile Çeltik Belediye Başkanı Mehmet Ekizoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra ziyaret programlarına İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile partililerin katıldığı ziyarette belediye başkanlarının çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sorgun; “Milletin teveccühü sorumluluğumuzu arttırdı”

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’yu ziyaretinde Başkan Toru ile ekibine hayırlı olsun dileğinde bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 30 Mart’ta alınan sonuçların kendilerini hem mutlu ettiğini hem de sorumluluklarını arttırdığını dile getirdi. Sorgun; “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Milletimizin sizlere verdiği bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğinize sonuna kadar inanıyoruz. İnşallah Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tüm Konya’ya olduğu gibi Meram’a da güzel hizmetlerde bulunacaksınız” dedi.

Toru; “Meram’a her şeyin en güzeli için çalışacağız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da milletin kendilerine emanet ettiği sorumluluğun farkında olarak görevlerini yapmaya gayret edeceklerini dile getirdi. Toru, konuşmasını şöyle tamamladı; “Gerçekten 30 Mart gününe kadar gerek il ve ilçe teşkilatımız gerek milletvekillerimiz ile Dışişleri Bakanımızla uyumlu ve başarılı çalışmalara imza attık ve sonucunu da aldık. İnşallah artık milletimizin bize verdiği görev çerçevesinde en güzel hizmetleri yaparız. Bu konuda gerekli hazırlıkları yaptık.”