Hayrettin Atak

Hayrettin Atak

Sorular, sorular…

Sorular, sorular…

Her seçim öncesinde patlayan bomba ve patlayan oy oranları, Türk Demokrasisinin bir geleneği olmadığına göre, kimin geleneğidir…

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin her şeye “Hayır” demesinin arka planında, 7 Haziran sonrasında tüm bu yaşanacakları bilmesi olabilir mi?

…..

HDP’li Bakanlar’a, koşarak geldikleri bakanlıklardan istifa ederken olayların bu kadar büyüyeceği ve olaylar için hükümetin suçlanacağı senaryosunun ne kadarını söylemişlerdi?

….

"Bir gün her şey aslına rücu eder" tezi doğru ise, HDP de bir gün dağlara mı dönecektir?

...

Terör olayının Rusya’nın Suriye müslümanlarına karşı operasyon başlatmasından sonra Türkiye’den Rusya’ya karşı seslerin yükseldiği bir zamana denk gelmesi tesadüf müdür?

….

Rusya’nın Suriye operosyonunun hemen öncesinde Moskova’da Cami açması rastlantı mıdır?

….

Müttefiklerimizin terör örgütleriyle gönül bağından öte verdikleri destekler bu kadar aşikarken onlarla yol arkadaşlığımız devam edecek mi?

Patlamayı hükümet yaptıysa, hükümet kendi kendini zor durumda bırakmak isteyecek kadar mazoşist midir?

….

“Hür Doğan Paralel Dış Mihrak’ın” Olayı asli kanalından çıkarıp bir Erdoğan ve hükümet karşıtı harekete dönüştürmesi ne tür bir psikolojik rahatsızlıktır?  

….

Her olayda, söylesin söylemesin Bütün Emperyalist Batı’yı, İsrail’i, bütün Siyonistleri, İran’ı, Şia’yı, PKK’yı, HDP’yi, MHP’yi, CHP’yi, IŞİD’i, Paralel’i, tüm sol örgütler’i, kimin menfeatine çalıştığını kimsenin anlayamdığı medya’yı ve sermayedarlarını Erdoğan ve Ak Parti karşısında birleştiren şey nedir? 

….  

Hepiniz daha güzel bir Türkiye için çalışıyorsunuz, ancak Ak Parti (başka alternatif kalmadığı için) Türkiye’yi dünya dışı varlıklara peşkeş çekmek için mi çalışıyor? 

…  

Allah’a inanmayan insanların ardından rahmet dileklerinde bulunmak, fatiha okumak hatta cenaze namazı kılmak hem o adama, hem Müslümanlara eziyet değil midir?

Sadece ve sadece Erdoğan Başkan olmasın diye HDP’ye oy verebiliyorsanız, Ak Parti 1 Kasım’da yeniden tek başına iktidar olmaması için başka nelerinizden taviz verebilirsiniz?

Ahmet Hakan’ın yediği dayak, kamuoyunda sizin beklediğiniz etkiyi doğurmadı mı?

Her şey internet ortamına aktarılmışken… Bütün işlemler internet üzerinden yapılabiliyorken…

Hala “Davetiye” göndermenin bir anlamı var mı?  Nostaljik bir faaliyet ya da “Önemsenme, değer verme” bağlamında bir anlamı vardır diye düşünülebilir elbet ama, neredeyse hiç mi hiç okunmadan geri dönüşüm kutusuna atılan davetiyeler değil de, milletin parası olduğu düşünülürse bir anlam kazanıyor… Sırf bu anlam için bile davetiye gönderme işlemleri bir kez daha düşünülemez mi…? 

………………………………………………………

Bugün uyku yok bize yine…    

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hayrettin Atak Arşivi
SON YAZILAR