Ali Kaya

Ali Kaya

Sözde Akademisyenler,Tiyatrocular ve Fetonyahucular

Sözde Akademisyenler,Tiyatrocular ve Fetonyahucular

Darbe girişiminden dakikalar önce Erdoğan’ı ve  Ak partiyi eleştirenler  darbe girişiminden sonra Erdoğan’ın sokağa çıkın çağrısı ile milli bir meselede nasıl bir araya gelebileceğimizi ve kenetlenip düşmanı yenebileceğimizi göstermek için meydanlara çıktılar çıkmasalar Türkiye Libya’dan, Irak’tan ve Suriye’den daha kötü bir duruma düşmesinden endişe duydukları için sokağa çıkıp darbeye dur dedi  ve ben  oyumla seçtim yine  oyumla  indiririm  dediler . Halk seçimle gelen Erdoğan için ve  bu ülkenin huzur ve refahının devamı olan devletine sahip olmak için sokaklara çıktı.  Chp’li,  Mhp’li ve Ak partili olarak değil millet olarak sokağa çıktı. Sosyal demokrat, muhafazakar veya milliyetçi değil vatan için bayrak için Ezan için sokağa çıktı. Bir televizyon kanalında   sosyal medyada  ‘Askerin kafası kesildi’’  gibi yalan haberleri gündeme getirerek milletin birlik ruhunu bozmaya çalışanları artık görmek istemiyoruz. En acı olanı da İstanbul ve Ankara da  şehit olanlara  daha on gün geçmeden eleştiri yapabilen sözde aydın geçinen zavallıları  artık bu millet televizyonlar da görmek  istemiyor. Erdoğan düşmanlığından gözleri kör olmuş bu zavallılara seslenmek istiyorum , siz  aydın değil fitnecisiniz. Sizler  o meydanlara çıkan halka  saygısızlık yapamazsınız.  Bu ülkenin aydını olmak demek vatana ihanet edenleri savunmak demek değildir. Ya da milletin kutsal saydığı değerlere saygısızlık yapmak demek hiç değildir  haddinizi bileceksiniz .

        Milletine kurşun sıkılmasını ve keskin nişancılarla vurulmasını  ve hatta meclisine bomba atılmasına karşı canı pahasına direnen bu aziz milletin yaşadıklarına  tiyatro diyenlere de bir çift sözümüz var Allah aşkına  gölge etmeyin yeter. Dağdaki çobanla benim oyum bir mi diyen zihniyete şimdi bu vatan için canını hiçe sayan bu aziz millet ile sizin oyunuz bir mi , tabi ki bir değil.

       Gelelim bu ihanet çetesinin  tabanına şimdiye kadar tabanı ibadet ile meşgul diye düşündüğümüz kimimizin komşusu, akrabası veya dostu olan , bazılarına göre kandırılmış bazılarına göre de uyutulmuş insanlara şimdiye kadar  seslendik ,  beddua edenden alim olmaz, İslam’ın bayraktarlığını yapan bu millete düşman olandan hayır gelmez artık geç olsa da  uyanın  dedikçe bizlerden uzaklaştınız şimdi ne oldu? O şehit kanlarında sizin de payınız var  himmet parası vererek bu günahı sizlerde işlediniz . Bu aziz vatanın havasını dahi solumaya hakkınız yok.   17 -25 aralık ve mit tırları olaylarında  hem sosyal medyada hem de kıyıda köşede hala bu haini savunmaya devam edenler sizde bu darbe  suçuna  ortak oldunuz yarın o aziz şehitlerin hesabını nasıl vereceksiniz. Allah sizleri ıslah eylesin. 

      Vatan için bir bacağım feda olsun diyen ablamızın , helikoptere in aşağı diyen ağabeylerimizin , gelen tankın altına korkusuzca yatan bu vatan evlatlarının 15 temmuz gecesi gösterdikleri vatan ve bayrak sevgisini Pensilvanya’daki  ihanet çetesinin elebaşı fetonyahu bir diğer ifadeyle  insan kisvesine bürünmüş aşağılık yaratığın , vatanını savunan o yüce insanlara  ahmaklar sürüsü diyerek hafife alması, hainin kim olduğunu nasılda belli ediyor esas  seni besleyen o dış güçler ve sana destek verenler ahmaksınız . Çünkü 15 temmuz gecesine kadar bu milleti gruplara ayırdıklarını sanan  siz zavallılar  o gece bu milletin nasıl kenetlenip birlik olabildiğini siyasi görüşü, dünyaya bakışı  ne olursa olsun devletine ve Cumhuriyetine sahip çıkacağını hiç hesaba katmadığınız  için ahmaksınız. Bu milletin tarihten beridir geleneği olan vatan için seve seve canını vereceğini hesaba katmadığınız için ahmak oğlu ahmaksınız . Bizler millet ve ümmet olarak batı ve uşaklarına bu ahmaklıkları  ve yenilgileri daha çok tattıracağız. Saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Kaya Arşivi
SON YAZILAR