Squid Game dizisinin ikinci sezonundan görüntüler geldi

2021 yılında neredeyse bir akım haline gelen ve fazlasıyla gündemden düşmeyen dünyayı sallayan Squid Game’den yeni görüntüler geldi.
Squid Game dizisinin ikinci sezonundan görüntüler geldi

Dizinin bu kadar popüler olacağını beklemeyen Netflix, dizinin ikinci sezonun geleceğini söyledi. 2023 Kasım ayında dizinin ikinci sezonu geleceği bildirilmişti. Umulduğu gibi olmadı ve dizinin çekimlerine bile başlanmadı. Daha sonra dizininin kadrosunun belirlendiğini ve dizide kimler olacağı bildirilmişti. Çekimleri yavaştan başlayan diziye bir yayın tarihi verilmedi.

squit-game-2-sezondan-kare-fotolari-1.jpg

Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk daha önce ikinci sezon planlarından bahsetmişti: “İnsanlardan diziyle ilgili pek çok tepki gördüm ama bu tepkilere yanıt olarak ikinci sezonu yapmak istemiyorum. Birinci sezonda koyduğum felsefeler doğal olarak ikinci sezona da uzanıyor.

squit-game-2-sezondan-kare-fotolari-2.jpg

İzleyicilerin beklentilerini karşılamaya çalışmak yerine Gi-hun'un uçağa binmekten vazgeçtiği son anı düşündüm ve bundan sonra ne yapacağını düşündüm. Doğal olarak sezon sonuna kadar devam edecek bir dizi olay yaşanacak. Henüz herhangi bir ayrıntıyı paylaşamam ama biliyorsunuz ki Seong Gi-hun birinci sezonun sonunda tamamen yeni bir insan haline geldi, yani ikinci sezon yeni Gi-hun'un ne yapacağı ve nasıl olacağı hakkında olacak. Bu yeni tür karakterle işler ortaya çıkacak.”

squit-game-2-sezondan-kare-fotolari-3.jpg

Kadrosu belirlenen ve çekimlere başlanılan diziden ilk kareler geldi. Squid Game ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak bir tarih verilmedi. Tahminlere göre 2024 yılının sonlarına doğru olduğu söyleniyor.

squit-game-2-sezondan-kare-fotolari-4.jpg

Etiketler :