Şükrü Doruk Kız AİHL’de ‘Barış Pınarı’ duası

Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi “Barış Pınarı Harekatı”na katılan bütün Mehmetçiklerin operasyonu başarıyla tamamlayıp zaferle dönmeleri için öğrenci, öğretmen, idare ve bütün personel olarak okul bahçesinde topluca dua etti.
Şükrü Doruk Kız AİHL’de ‘Barış Pınarı’ duası

Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi “Barış Pınarı Harekatı”na katılan bütün Mehmetçiklerin operasyonu başarıyla tamamlayıp zaferle dönmeleri için öğrenci, öğretmen, idare ve bütün personel olarak okul bahçesinde topluca dua etti. Duayı Okul Müdürü Hüseyin Kadir Balcı yaptı.

Ayrıca bir hafta boyunca devam edecek olan yardım kampanyası başlattıklarını belirtti.

sukru-doruk-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-konya-1.png

Kampanyanın sloganı ise, ‘Dualarımız, Gönüllerimiz ve Bütün Maddi İmkanlarımızla Barış Pınarı Harekatında Mehmetçikle El Ele’ ifadesi olarak belirlendi.

sukru-doruk-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-konya-2.png

Okul müdürü Hüseyin Kadir Balcı, bütün bu faaliyet ve kampanyalara ilave olarak Perşembe günü öğrenci velilerinin de iştirak edeceği geniş katılımlı bir kermes düzenleyeceklerini açıkladı. Toplanan yardımların Meram ilçe Kaymakamı Resul Çelik vasıtasıyla Mehmetçiklere ulaştırılacağını ifade etti.

sukru-doruk-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-konya-3.png

İmam Hatip neslinin her alanda özellikle de dini, milli ve insani değerlerin yaşatılması konusunda öncü bir nesil olduğunu söyledi. Balcı sözlerini, ‘Devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliği, huzur ve refahına katkı sağlamak adına Şükrü Doruk Kız AİHL ailesi olarak okulumuzda bu tür sosyal faaliyetler artarak devam edecektir’ diyerek tamamladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ