Sungurlu MYO işbirliği protokolü imzaladı

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu (MYO) ile Sungurlu Fen Lisesi, Sungurlu Haydar Öztaş Anadolu Lisesi ve Sungurlu Anadolu Lisesi arasında bilimselve...
Sungurlu MYO işbirliği protokolü imzaladı

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu (MYO) ile Sungurlu Fen Lisesi, Sungurlu Haydar Öztaş Anadolu Lisesi ve Sungurlu Anadolu Lisesi arasında bilimselve sosyal işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol imza programında bir araya gelen Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Fen Lisesi Müdürü Ahmet Yandım, Haydar Öztaş Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Kalınsazlıoğlu ve Anadolu Lisesi Müdürü İhsan Sepetçi yapılabilecek işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundular. Bu kapsamda Sungurlu MYO ile liseler arasında eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel alanlarda işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

Protokol çerçevesinde Sungurlu MYO'nun ilçedeki liselere bilimsel çalışmalar, projeler konusunda danışmanlık yapması, Sungurlu MYO akademik personeli tarafından lise öğrencilerine yönelik geçitli akademik sunumlar yapılması, lise öğretmenleri ile mesleki gelişime yönelik çalışmalar yapılması ve lise son sınıf öğrencilerine meslek seçimi konusunda tanıtıcı faaliyetler yapılması konularında işbirliği kararı alındı.

İHA