Süper Lig ekibinden Welliton bombası!

Kanatlara Hernani ve Twumasi’yi bitirmek üzere olan Bursaspor, forvet için ise Kayserispor’dan ayrılan Welliton’u transfer ediyor. Brezilyalı golcüye 3 yıllık sözleşme önerildi.
Süper Lig ekibinden Welliton bombası!

Bursaspor’da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Astana’dan Twumasi, Porto’dan ise Hernani için adeta gün sayan Yeşil-Beyazlılar’ın forvete yapmak istediği takviye belli oldu.

3 yıllık teklif

Timsah, Kayserispor’la sözleşmesini tek taraflı fesheden Welliton’un peşine düştü. Sarı- Kırmızılı takımdan ayrıldıktan sonra Galatasaray’dan 1 yıllık sözleşme önerisi alan, Konyaspor’un da radarında olan Brezilyalı forvete Bursa, 3 yıllık teklif yaptı.

Başarılı oyuncunun bu öneriye son derece sıcak baktığı ifade edilirken tarafların anlaşmasına artık kesin gözle bakılıyor. Bursaspor bu transferi hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

Haksız fesih iddiası

Kayserispor’dan alacaklarını alamadığını gerekçe gösterip sözleşmesini fesheden Welliton ile Sarı-Kırmızılı takım FIFA’lık oldu. Kayserispor, 30 yaşındaki futbolcunun haksız fesih yaptığını iddia ediyor.