Süper Lig'de yine aynı rezalet!

Galatasaray - Akhisar maçına, üzerinde Beşiktaş forması ile gelen kadın taraftarın forması güvenlik görevlileri tarafından çıkartıldı.
Süper Lig'de yine aynı rezalet!

Mücadeleye damgasını vuran görüntü Beşiktaş formalı bir taraftarın güvelik görevlileri tarafından formasının çıkartılması oldu.

Eşi ile birlikte maçı izlemeye gelenler arasında Beşiktaşlı bir kadın da bulunuyordu. Çocukları ile birlikte maçı izlemeye gelen aile maç öncesi renkli karelerin oluşmasına neden olmuştu.

1-566.jpg

Bu görüntü uzun sürmedi ve gelebilecek tepkilere karşı stat güvenliği o ailenin yanına gelerek formasını çıkartmasını söylediler.

Galatasaraylı eşiyle birlikte maçı izlemeye gelen Beşiktaş formalı taraftar, formasını çıkarttı. Kısa süreli olaydan sonra taraftarlar maçı izlemeye devam etti.

2-397.jpg

Bu görüntülerin ardından akıllara Başakşehir tribününde maç izleyen iki minik Trabzonsporlu taraftarın formalarının çıkartılması akıllara geldi.

3-022.jpeg

2015 yılında Kadir Has Stadı'nda Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç öncesi 4 yaşındaki bir taraftar, üzerinde sarı-lacivertli takımın forması var diye tribünden atılmak istendi. Fanatiklerin öfke saçtığı minik taraftar korkudan ağlamıştı...

4-168.jpg